Cure jedno pitanje... glava me rastura cijeli dan sve mislim proci ce ali nikako... dali smijem popiti sta za glavu...posto mi je danas drugi dan pikanja... ne sjecam se sad od prosli put dali sam sta pila
Norules cestitam i sretnu trudnocu zelim!
Rayna meni na menopurima je 8dc na uzv gin vidila 1 folikul za punkciju, 10dc imala punkciju i taj jedan je bio cista, a na kraju u manjima imala 4 dobre js. Nemoj se obeshrabriti. I ja sam ocekivala vise i bila razocarana jako taj 8dc, al na kraju se pokazalo da sam se bezveze uzrujavala jer smatram da je ta punkcija bez obzira na los ishod na kraju. Sretno i da nam javis plusic uskoro.
Grizli bas sam se tebe odmah sjetila na svojoj punkciji...kad si upravo to isto pisala...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure jedno pitanje… glava me rastura cijeli dan sve mislim proci ce ali nikako… dali smijem popiti sta za glavu…posto mi je danas drugi dan pikanja… ne sjecam se sad od prosli put dali sam sta pila
Mozes slobodno popit...ja npr popijem neofen kad sam pod stimulacijom...a nakon transfera mi je dr rekla da nepijem nista pa onda masiram sljepocnice polarnim ledom i kroz par min popusti...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Bok cure, nova sam ovdje.. Napokon neki forum gdje je aktivna ova tema, a ne iz 2013-e :D
Ne stignem pročitati sve do sad, ima puno toga.. Valjda budem uspjela sve pohvatati.. Manje više znate zašto sam tu :/ tek smo na početku, još proučavamo sve i skupljamo informacije i savjete tako da je sve dobrodošlo. A najviše me zanimaju iskustva i naravno priče sa happy endom :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Drage moje sve, puno vam hvala na utjesi i pozitivi. Tek sam sad malo došla k sebi. Ipak mi je danas dala jos 4 menopura i cetrtide i veceras štoperica. Kao, mozda jos ti mali uspiju nesto narast. No, danas kad sam drugi puta se vratila na Vuk.. Neznam zasto ali sam joj rekla da nisam nikad bila bolesna, nikad gripu, prehladu,virozu.. I uglavnom, savjetovala mi je da krenem sa korištenjem kortikosteroida. Na to sam ja odmah rekla ne. I sad citam po netu da on pomaže pri implantaciji zametka. doktorici veliko hvala jer se vidi koliko joj je stalo do nas zena jer danas kad sam se rasplakala unutra,njoj su se oci zasuzile.
I još nešto da vas pitam pa ako netko zna.
Nakon stimuliranog ivf i nakon njega da li naši jajnici stvaraju prazne folikule?
Samara-dobrodošla i da što prije odeš na trudnički forum...
Rayna-ma ne, folikuli nisu nikad prazni. Nekad vele da nije bilo js, a zapravo je bila nezrela. Tako su barem nas učili!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala Vaki, riječi ti se pozlatile ;)
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Kod nas je problem što je muž terenski pa se teško uopće uskladimo, a i spermiogram mu je bio jako loš. Sljedeći tjedan ga ponavlja, no dr. je rekao da čim prije urologu mora.
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samara dobro dosla i ova tema je full aktivna. Slobodno pitaj sve sto te zanima ima nas sa svakakvim iskustvom tako da mozda nesto pametno i napisemo. Meni su cure puno pomogle. Muz ti ina los spremio - sto je problem volumen, morfologija, spori??? Morao bi svakako urologu i obaviti bris, vaditi hormone spolne i stitnjacu. Jesi ti radila kakve nalaze?
Rayna nisam nikad cula da nakon stimuliranog budu prazni folikuli, al sam cula da su cure nakon neuspjelog stimuliranog ostale prirodno trudne. Kortikosteroidi koji se koriste u ivf su zapravo da bi smanjili nas imunitet kako bi se umanjio obrambeni sustav naseg organizma i tzv NK stanica da odmacuje zametak koji je nama u pocetku strano tijelo. Medjutim moras znat nije ni on bezazlen tako da vrijedi probati al s oprezom naravno
Sortiraj odgovore
Najstariji