Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    id20
    13. Ožujak 2016. 09:14

Lana30, nek si nam dosla! Pokusat cemo ti pomoci, prvo nemojte biti prestravljeni! Prvi postupak je izazov, jer ne znate sto vas ceka! Ali ne brini, i pitaj sto god te zanima!!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

Zoja31
    13. Ožujak 2016. 09:58

Lana i meni je bio prvi postupak i isto nisam znala sto me ceka, na kraju vjeruj doktorima koji te vode i bit ce sve ok. Puno srece i neka prvi postupak bude i dobitni.

• Lana30
    13. Ožujak 2016. 11:38

Hvaala ☺Zoja31 sretno..drzim fige da bude bebac .. i ostalim curama ☺Vec neko vrijeme imamo dijagnozu..ja uredu a muz oligoasteno..imamo izvaditi jos par nalaza ..aids..rh faktor..amh mi je dobar..pocetkom ljeta idemo na mpo..trebam li se bojati hiperstimulacije?ili kako to vec ide 😕oprostite sto toliko pitanja imam 😦

Zoja31
    13. Ožujak 2016. 12:01

Lana i mm ima istu dijagnozu, moji nalazi vecinom ok, malo nizi amh 5,5 . Iz mog iskustva nemoj se bojati, ja sam se isto jako bojala hipera a na kraju nisam imala nikakvih posljedica. Vode doktori brigu o tome, ja sam se lijecila u vinogradskoj i dva puta su vadili krv tokom stimulacije i prije stoperice da vide vrijednosti prolaktina i estradiola.

• Lana30
    13. Ožujak 2016. 13:23

Hvaala Vam cure.. ☺Znas trenutak kad nemozes vjerovati s cim se suocavas. Hvala Bogu..na moje inzistiranje smo nalaze povadili 9 mj nakon neuspjesnog pokusavanja..trenutno on pokusava cajevima i vitaminima popraviti spermiogram  do ljeta a onda idemo privatno na mpo u St😐Zoja31 jesi ti bila na punoj stimulaciji?ja se plasim tih injekcija i napuhanosti 😮

Zoja31
    13. Ožujak 2016. 14:52

Lana ja sam ti bila na stimulaciji sa antagonistima, znaći krenula od 2dc sa 3 gonala i onda od od 7dc ubacili mi i orgalutran. Sve ukupno sam potrošila 32 gonala + 6 orgalutrana. Mislim da ima cura koje koriste i jaće doze tako da mislim da je ovo moje neka srednja stimulacija, meni je nizak amh pa se nije očekivalo puno jajnih stanica. Sve ukupno sam imala 7 folikula ali ima cura kojima su aspiracijom izvadili i 15 jajnih stanica, imala je hiper ali lagani, bila je malo napuhnuta i jajnici malo uvečani ali dobila je od sestre upute kako se ponašati i sve je bilo ok.

• Lana30
    13. Ožujak 2016. 20:55

Hvala 😘 a evo...mora biti dobro nekako ☺
    divne ste...☺hvala Vam..i srecu zelim za  svakoj 😇Nemojte zamjeriti na upitima. 🙈

Iwy25
    14. Ožujak 2016. 09:34

Lana,ja sam usla u hiperstimulaciju,sa 17 folikula,bilo je bolno,ali ti sve doktori i sestre objasne i lakse se nosit kad imas sa kim pricat i pitat.
    Lezala sam par dana,pila puno tekucine,puno isla na wc i proslo je.
    Injekcije nisu problem,kad znas da je to sve za nase bebice, pikanje je najmanje vazno.
    Ja sam odmaram nakon transfera 2 blastice i nadam se ++ za Uskrs

• Lana30
    14. Ožujak 2016. 10:13

Jooj ..nadam se :) Da..sve za beebice .. Iwy 25 hvaala puno..držim ti fige bit će + i najljepši Uskrs , vidjet ćes :)

Iwy25
    14. Ožujak 2016. 11:49

Lana hvala puno

Zoja kak se ti osjecas?
    Mene i 4 dan od transfera probada malo u jajnicima.
    Vikend sam lezala i sad se polako vracam normalnom zivotu
    Nemogu vise lezati,sva sam se pokocila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.