Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bambi3
    14. Ožujak 2016. 11:49

Pozdrav cure, imala sam transfer jedne blastociste 9.3. i sada sam u valjda najgorem periodu, čekanje ubija. Pijem Estrofem i koristim Utrogestan, od njih imam neke lagane nuspojave...ali inače nikakvih simptoma osim par puta dnevno neko lagano probadanje/štrecanje.  Ovo mi je prvi ivf.
    Kako se vi nosite sa čekanjem i kakvi su vam simptomi?

Zoja31
    14. Ožujak 2016. 12:24

I samoj mi je tako..samo razmišljam o simptomima i osluškujem jel se šta događa...i ovo ružno vrijeme mi nejde u prilog jer se nemože van i onda samo u kući razmišljaš što se događa sad...

Iwy25
    14. Ožujak 2016. 13:33

Bambi dobro nam dosla
    Ja imala tranfer 2 blastice 11.3
    Sve tri smo u istom tjednu do bete.
    Koliko dana su ti rekli da mora proc od tranfera do bete?
    Meni 12
    Znaci ja idem 23.3 na betu,ne racunam dan tranfera.
    Valjda sam ja to dobro izracunala.
    I jel se moram narucit za betu,posto mi na uputnici pise endokrinologija...??

Zoja31
    14. Ožujak 2016. 13:54

Iwy meni pise na uputnici samo medicinsko- biokemijski lab, ja sam zvala obzirom da moram putovati 40 km do labosa i rekli su da rade pretragu svaki dan i da samo dodem. E sad kako to funkcionira u zg neznam. Jel imas ti nekih simptoma?

• maalena88
    14. Ožujak 2016. 14:32

Pozdrav cure, ja sam nova na forumu i prvi put pisem al vas redovno pratim. Imala sam F.E.T jedne blastociste 9.3. a test radim 21.3

• bambi3
    14. Ožujak 2016. 14:48

Skuplja se ekipica  dobrodošla maleena88
    Iwy, meni su rekli 15. dan da napravim betu, s tim da mi je dan transfera nulti dan plus taj dan necu moci obaviti pa cu dan poslije... Naravno, ako vještica ne dođe prije...Mislim da si svoje dobro izračunala. Što se uputnice tiče, nisam iz Zg pa nznm kako to tamo ide ali kod nas se to tretira kao obično vađenje krvi samo rezultati budu isti dan...i bete se svaki dan mogu raditi pa nije potrebno naručivanje.

Iwy25
    14. Ožujak 2016. 16:33

Zoja,osjecam neki lagani pritisak po jajnicima.
    Mozda sam paranoicna samo
    Pokusavam ne razmisljat previse,sutra mi se m vraca sa puta pa cu se zaokupit njime,uzivat i pustit nek sve ide svojim tokom.

Bambi,budem zvala sutra na Rebro ili svoju ginicku da se raspitam prije.
    Znam da se krv inace ide vadit u dom zdravlja,u Zg-u je to Svarcova.
    Pa mi nije bilo jasno kad sam vidjela uputnicu.

Malena88 dobrodosla,neka sve 4. ugledale +++

• maalena88
    14. Ožujak 2016. 20:07

Hvala na dobrodosici i zelim da sljedece sedmice svi imamo ++++....Bice ovo duga sedmica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.