ja sva sreća nemam nikakvih simptoma, znam da nije kraj svijeta ako ne uspije ali zaista napokon želim maziti svoju bebicu...sve nade sam položila u ovaj postupak i što je beta bliže to sam ja tužnija
uradila sam jos jedan test i ova je pozitvan..kako da dodam sliku
Malena neznam za sliku a koji ti je dan od transfera danas?? Čestitam ti od srca
maalena88 mislim da je to to !!!
Koji ti je dan od punkcije?
Transfer je bio 9.3
Hvala Zoja31 , nadam se da ce tako i ostat i da nije pozitivan zbog ljekova.
Hoces li ti radit test prije bete? Od ti zelim visoku betu i da i mi imamo svoje bebice
malena mislim da lijekovi nebi trebali utjecati na to..barem ne ovi koje mi pijemo...iskreno ni sama još nisam na čisto dali ću raditi test, puno puta sam radila i uvijek se razočarala tako da moj muž kaže da bolje ne a sve ovisi hoću li izdržati. Možda u subotu napravim...rekli su da se 11 dan već bude vidjelo.
malena mislim da lijekovi nebi trebali utjecati na to..barem ne ovi koje mi pijemo…iskreno ni sama još nisam na čisto dali ću raditi test, puno puta sam radila i uvijek se razočarala tako da moj muž kaže da bolje ne a sve ovisi hoću li izdržati. Možda u subotu napravim…rekli su da se 11 dan već bude vidjelo.
ja i muz se zamalo posvadjali zato sto sam htjela radit test. htjela sam zbog tog smedjeg iscjetka da nazovem bolnicu da vidim sta cu .dali da nastavim sa ljekovima ili ne. ovo mi je 3 transfer i dosad sam uvjek ranije radila i razocarala se, zato sam sad bila odlucila cekat test dan i opet sam uradila ranije
hvala bambi3
imala sam tranfer smrzlica 9.3 danas mi je 6 dan. u ponedjeljak moram opet radit test da javim u bolnicu da zakazu ultrazvuk
Malena mislim da je to ipak to i samo nek tako ostane
Mi smo na cekanju do daljnjeg sada zelimo malo odmorit jer polako pucamo tako da smo odgodili transfere barem do 5,6 mj...sretno curama koje cekaju i nek bude velikaaa beta
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Malena cestitam,bas mi je drago zbog tebe..neka tako i ostane,samo pozitivno.
I svim ostalim curkama koje cekaju betu.
Ja sam mislila napravit test u ned,jos cu se malo strpit,simptomi nikakvi osim malo bockanje po maternici.
Evo jos jedne nove al vec sedam godina stare trudilice..nakon dva aiha i bete nula sam u fazi cekanja trece bete al ovaj put nakon ivf 😜

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji