Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    15. Ožujak 2016. 12:51

ja sva sreća nemam nikakvih simptoma, znam da nije kraj svijeta ako ne uspije ali zaista napokon želim maziti svoju bebicu...sve nade sam položila u ovaj postupak i što je beta bliže to sam ja tužnija 

• maalena88
    15. Ožujak 2016. 13:08

uradila sam jos jedan test i ova je pozitvan..kako da dodam sliku

Zoja31
    15. Ožujak 2016. 13:11

maalena88

Malena neznam za sliku a koji ti je dan od transfera danas?? Čestitam ti od srca 

bambi3
    15. Ožujak 2016. 13:18

maalena88 mislim da je to to !!!
    Koji ti je dan od punkcije?

• maalena88
    15. Ožujak 2016. 13:18

Transfer je bio 9.3 
    Hvala Zoja31 , nadam se da ce tako i ostat i da nije pozitivan zbog ljekova.
    Hoces li ti radit test prije bete? Od  ti zelim visoku betu i da i mi imamo svoje bebice

Zoja31
    15. Ožujak 2016. 13:26

malena mislim da lijekovi nebi trebali utjecati na to..barem ne ovi koje mi pijemo...iskreno ni sama još nisam na čisto dali ću raditi test, puno puta sam radila i uvijek se razočarala tako da moj muž kaže da bolje ne a sve ovisi hoću li izdržati. Možda u subotu napravim...rekli su da se 11 dan već bude vidjelo.

maalena88
    15. Ožujak 2016. 13:33

Zoja31

malena mislim da lijekovi nebi trebali utjecati na to..barem ne ovi koje mi pijemo…iskreno ni sama još nisam na čisto dali ću raditi test, puno puta sam radila i uvijek se razočarala tako da moj muž kaže da bolje ne a sve ovisi hoću li izdržati. Možda u subotu napravim…rekli su da se 11 dan već bude vidjelo.

ja i muz se zamalo posvadjali zato sto sam htjela radit test. htjela sam zbog tog smedjeg iscjetka da nazovem bolnicu da vidim sta cu .dali da nastavim sa ljekovima ili ne. ovo mi je 3 transfer i dosad sam uvjek ranije radila i razocarala se, zato sam sad bila odlucila cekat test dan i opet sam uradila ranije

• maalena88
    15. Ožujak 2016. 13:29

hvala bambi3
    imala sam tranfer smrzlica 9.3 danas mi je 6 dan. u ponedjeljak moram opet radit test da javim u bolnicu da zakazu ultrazvuk

anchyca2
    15. Ožujak 2016. 14:03

Malena mislim da je to ipak to i samo nek tako ostane 

Mi smo na cekanju do daljnjeg sada zelimo malo odmorit jer polako pucamo tako da smo odgodili transfere barem do 5,6 mj...sretno curama koje cekaju i nek bude velikaaa beta

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Iwy25
    15. Ožujak 2016. 15:51

Malena cestitam,bas mi je drago zbog tebe..neka tako i ostane,samo pozitivno.
    I svim ostalim curkama koje cekaju betu.
    Ja sam mislila napravit test u ned,jos cu se malo strpit,simptomi nikakvi osim malo bockanje po maternici.

Rita88
    15. Ožujak 2016. 19:20

Evo jos jedne nove al vec sedam godina stare trudilice..nakon dva aiha i bete nula sam u fazi cekanja trece bete al ovaj put nakon ivf 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI