Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maalena88
    15. Ožujak 2016. 19:50

test je pozitivan al mene stomak uzasno boli i to povis pupka,sta to sad treba da znaci 
    nesmjem se ni radovat jer ako u ponedjeljak pokaze negativno razocarenje ce bit vece

• Rita88
    15. Ožujak 2016. 20:00

Maalena raduj se,trudna si kao i mi ostale dok nam beta ne kaze drugacije!! 💓

• Rita88
    15. Ožujak 2016. 20:16

E da..ja sam 7.3 bila na vracanju dvije trodnevne..od simptoma lagano probadanje i plave sare na cicama 😝..jucer proplakala vecinu dana!!uglavnom osjecam se uzasno!! Ima li koja jos nesto od simptoma??

• bambi3
    16. Ožujak 2016. 09:14

Rita88, danas mi je 7dpt petodnevne blastice. Do sinoć nisam imala nikakvih posebnih simptoma osim povremenog laganog probadanja. Sinoć sam na mahove osjetila navalu vrućine, doslovno sam se preznojila par puta. Kad je to prestalo, počela su me boljeti križa i donji dio trbuha, od pupka nadolje. Bol je bila jako slična boli od menstruacije prvi dan, ali nije bila konstantna nego nekako na mahove...  Inače, menstruaciju očekujem za 3 dana. Poslije tog sam legla i u sred noći me probudila jaka bol u donjem dijelu trbuha, kao da mi netko nož zabio to je trajalo desetak minuta i prestalo. Eto...to su moji simptomi zasad.

• Rita88
    16. Ožujak 2016. 14:55

Ja bi u petak trebala dobit a danas mi je deveti dan nakon et..a kako me dole sve boli mogla bi vjestica i danas..a do bete imaaa jos ohoo!!😪😒😒

Zoja31
    16. Ožujak 2016. 17:56

Eto cure i ja danas prijavljujem nekakve cudne grceve, glavobolju, osjecaj kao da ce svaki cas vjestica, koma . Do bete jos 4 dana ako prije ne dobijem.

• Rita88
    16. Ožujak 2016. 21:03

Ima li koja namjeru pravit testic prije bete?ja planiram u petak ako do tad ne dobijem!!

Zoja31
    16. Ožujak 2016. 21:14

Ja cu u subotu ili nedjelju, to mi je 11-12 dan, cisto da se psihicki pripremim na betu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.