test je pozitivan al mene stomak uzasno boli i to povis pupka,sta to sad treba da znaci
nesmjem se ni radovat jer ako u ponedjeljak pokaze negativno razocarenje ce bit vece
Maalena raduj se,trudna si kao i mi ostale dok nam beta ne kaze drugacije!! 💓
E da..ja sam 7.3 bila na vracanju dvije trodnevne..od simptoma lagano probadanje i plave sare na cicama 😝..jucer proplakala vecinu dana!!uglavnom osjecam se uzasno!! Ima li koja jos nesto od simptoma??
Rita88, danas mi je 7dpt petodnevne blastice. Do sinoć nisam imala nikakvih posebnih simptoma osim povremenog laganog probadanja. Sinoć sam na mahove osjetila navalu vrućine, doslovno sam se preznojila par puta. Kad je to prestalo, počela su me boljeti križa i donji dio trbuha, od pupka nadolje. Bol je bila jako slična boli od menstruacije prvi dan, ali nije bila konstantna nego nekako na mahove... Inače, menstruaciju očekujem za 3 dana. Poslije tog sam legla i u sred noći me probudila jaka bol u donjem dijelu trbuha, kao da mi netko nož zabio
to je trajalo desetak minuta i prestalo. Eto...to su moji simptomi zasad.
Ja bi u petak trebala dobit a danas mi je deveti dan nakon et..a kako me dole sve boli mogla bi vjestica i danas..a do bete imaaa jos ohoo!!😪😒😒
Eto cure i ja danas prijavljujem nekakve cudne grceve, glavobolju, osjecaj kao da ce svaki cas vjestica, koma . Do bete jos 4 dana ako prije ne dobijem.
Ima li koja namjeru pravit testic prije bete?ja planiram u petak ako do tad ne dobijem!!
Ja cu u subotu ili nedjelju, to mi je 11-12 dan, cisto da se psihicki pripremim na betu.
Sortiraj odgovore
Najstariji