Uh Nikita, u tom slučaju onda treba bit pažljiv s dodacima. Grizli puno toga zna. Ljetos je čini mi se još netko pisao o aloe veri u kombinaciji s vitaminom e al se ne sjećam tko niti kako se uzima 😕
Nikita meni isto je blaga mutacija pai-1 isto kao ne treba nikakva terapija. Cak ni moja dr na mpo mi nije spomenula to. Meni su to otkrili nakon 3.spontanog. I jedan hematolog mi je rekao ako nakon pozitivnog testa da pocnem uzimat andol 100 (s time ako imas manje od 55kg treba uzimat 75) i meni se dogodila 4.trudnoca a ja nisam uopce skuzila da sam trudna niti jedan simptom nista i mengu imala. Da vi na kraju kad sam dosla u TA jedan stariji gin mi rekao eh da ste bar andol uzimali na vrijeme. Kod tog spontanog ja sam znala imati pun ulozak ugrusaka. Od onda pijem andol 100 stalno, ne steti trudnoci a nikad vise ne zelim doc u situaciju da mi netko kaze zasto nisam ga uzimala. Ne smije se samo uzimat u zadnjem tromjesečju.
Cvjetic po meni je to onda zaista bila implantacija mozda. Drzim fige da je to to.
Cure jel bila koja na uzv nakon stimuliranog jel moguce da u ciklusu iza stimuliranog se razvije vise folikula? Pitam jer meni 8dc, menga danas mi tek završila jutros jos imala malo, popodne hvala bogu vise nista i sad osjetim da su mi poceli ovulacijski bolovi, al na oba jajnika inace mi budu samo na onom koji oovulira. Ili je to zbog punkcije zadnje mozda?
Ne,cijeli dan mi je kao da imam menstruaciju prvi dan,tako mi osjecaj.ne boli jako ali boli.
Imala si FET blastice, ako ovo nije implantacija, onda ne znam. Sve tako izgleda!
Da,blastica je bila.sad sam vec napeta a bila sam tako smirena od pocetka😩
Cure ima li mozda kakva zamjena za andol???Ja sam inace alergicna nanj...pa ga nesmijem uzimati?Vidim da cesto spominjete andol pa eto da vas pitam ako koja zna,meni dr inace nikad nije rekla nesto drugo da uzimam mjesto njega
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ne,cijeli dan mi je kao da imam menstruaciju prvi dan,tako mi osjecaj.ne boli jako ali boli.
Ti bolovi mogu biti i dobar znak...kad je meni vracena blastica,prvi dan popodne su pocelu tako veliki bolovi da ih opisat nemogu,i to je trajalo do drugi dan do jutra.Zvala sam dr i rekla je da je to dobar znak i da nek izdrzim da nesmijem piti nista protiv bolova.Od muke sam plakala i povracala.Beta je bila pozitivna...Drzim fige da je i kod tebe tako,samo nek tvoja pozitivna beta zavrsi puno sretnije neg moja..puno srece zelim.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Neznam ni sama dal da uzimam jos nekaj za kvalitetu jajnih. Kad sam pitala dr-icu ona je rekla da nema potrebe. Pa neznam ni sama. A nebi htjela samo nes zeznut da ne pijem nesto sto nesmijem. Imam pcos izgled jajnika, hashimoto, pijem eutyrox, vitamin d i novalac prenatal. Ima tko u slicnoj stiuqcoji ili da zna odgovor :)?
Ti bolovi mogu biti i dobar znak…kad je meni vracena blastica,prvi dan popodne su pocelu tako veliki bolovi da ih opisat nemogu,i to je trajalo do drugi dan do jutra.Zvala sam dr i rekla je da je to dobar znak i da nek izdrzim da nesmijem piti nista protiv bolova.Od muke sam plakala i povracala.Beta je bila pozitivna…Drzim fige da je i kod tebe tako,samo nek tvoja pozitivna beta zavrsi puno sretnije neg moja..puno srece zelim.
Hvala...i tebi zelim puno puno srece❤
Sortiraj odgovore
Najstariji