Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    05. Listopad 2018. 07:38

Nemasekirancije, pošaljem ti na Rodin forum po. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Cvjetic
    05. Listopad 2018. 08:45

Jutros,3dnt izaslo mi crinone gel i malo smede,strah me pomislit da bi mogla bit implantacija a i strah me da ne dolazi vjestica,uf.i bas se lose osjecam,trbuh me jako boli i sva sam nekako slaba,nemam snage

Vaki
    05. Listopad 2018. 09:05

Nema šanse da je već menstruacija. Mora da se mrva gnijezdi. 😊

🤞❤️🙏

• Cvjetic
    05. Listopad 2018. 09:31

Vaki

Nema šanse da je već menstruacija. Mora da se mrva gnijezdi. 😊

Joj daj Boze..bas me boli trbuh jako..

05. Listopad 2018. 09:37

ifka24

Ej curke,ima koja od vas iskustva s pregledom jajovoda ,ja moram Ici i cula sam da je jako bolno, i sad se uzasavam toga 😨

Moje iskustvo je jako pozitivno,da sam bila sokirana kako nisam nista osjetila,jer citas svasta i ocekujes najgore,sve ti je individualno al u principu ne bi trebalo boliti pogotovo ako su jajovodi prohodni,to ti samo ubaci neki kontrast i prati na uzv kako ta tekucina protjece,nista strasno vjeruj mi,sretno!

ifka24
    05. Listopad 2018. 10:13

Norules

ifka24

Ej curke,ima koja od vas iskustva s pregledom jajovoda ,ja moram Ici i cula sam da je jako bolno, i sad se uzasavam toga 😨

Moje iskustvo je jako pozitivno,da sam bila sokirana kako nisam nista osjetila,jer citas svasta i ocekujes najgore,sve ti je individualno al u principu ne bi trebalo boliti pogotovo ako su jajovodi prohodni,to ti samo ubaci neki kontrast i prati na uzv kako ta tekucina protjece,nista strasno vjeruj mi,sretno!

Joj hvala ti,sad si me utješila malo ,bas sam bila u panici zbog toga . Lijevi jajovod nemam jer sam imala vanmaternicnu pa su ga izvadili . A s obzirom da sad nikako ne dolazi do trudnoce rekli su mi da je desni sigurno zacepljen ,i da cu Ici u postupak ivf-a,ali da prije toga ipak moraju pogledati jajovod .

Boa35
    05. Listopad 2018. 10:15

ifka24

Ja sam bila na pregledu prohodnosti jajovoda i nije bio uopće bolno. Neki čudan pritisak samo dolje, osjećaj kao da napuhuje unutra balon, al ne boli ništa, barem mene nije i sam postupak ne traje duže od 3 min.
    Isto sam išla uplašena, jer sam svašta pročitala.. a na kraju sam se bezveze bojala.
    Inače imam užasno bolne menstruacije, da sam prvi dan cijeli na tabletama, al ovo nije bilo ništa
    Samo hrabro i bez straha!

05. Listopad 2018. 10:18

Hrabre moje ❤️ citam vas potajno vec neko vrijeme i sad se osjecam spremno da vam se pridruzim.. Nasa prica ukratko-nakon 3godine pokusavanja prirodnim putem i svih mogucih obavljenih pretraga moj gin.zakljucio da je rijec o idiopatskoj neplodnosti. Za mjesec dana imamo prvi pregled kod dr. Banovic. Novi smo u svemu tome i iskreno jos nisam ni svjesna sto sve slijedi.. Znam samo da dijelimo istu bol i istu nadu. Pod dodatnim smo pritiskom jer je MM dobio jednu groznu dijagnozu autoimune i njegovo lijecenje se odgada dok ja ne ostanem trudna ili dok se sjeme ne zamrzne. Mislim da vama ne moram objasnjavati tu tugu koju nosim u sebi. 

05. Listopad 2018. 10:19

ifka24

Norules

ifka24

Joj hvala ti,sad si me utješila malo ,bas sam bila u panici zbog toga . Lijevi jajovod nemam jer sam imala vanmaternicnu pa su ga izvadili . A s obzirom da sad nikako ne dolazi do trudnoce rekli su mi da je desni sigurno zacepljen ,i da cu Ici u postupak ivf-a,ali da prije toga ipak moraju pogledati jajovod .

Aha a to je onda druga prica kod tebe,bez obzira vjerujem da nece bit strasno,dobra stvar je da kratko traje,sve se to izdrzi za nas cilj,sretno!

Beba
    05. Listopad 2018. 10:24

Cvjetić meni je crinone izlazio smeđ ili crni kad sam bila trudna,u postupku prije kad nije uspjelo samo je bijelo izlazilo .

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.