Nemasekirancije, pošaljem ti na Rodin forum po.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jutros,3dnt izaslo mi crinone gel i malo smede,strah me pomislit da bi mogla bit implantacija a i strah me da ne dolazi vjestica,uf.i bas se lose osjecam,trbuh me jako boli i sva sam nekako slaba,nemam snage
Nema šanse da je već menstruacija. Mora da se mrva gnijezdi. 😊
🤞❤️🙏
Nema šanse da je već menstruacija. Mora da se mrva gnijezdi. 😊
Joj daj Boze..bas me boli trbuh jako..
Ej curke,ima koja od vas iskustva s pregledom jajovoda ,ja moram Ici i cula sam da je jako bolno, i sad se uzasavam toga 😨
Moje iskustvo je jako pozitivno,da sam bila sokirana kako nisam nista osjetila,jer citas svasta i ocekujes najgore,sve ti je individualno al u principu ne bi trebalo boliti pogotovo ako su jajovodi prohodni,to ti samo ubaci neki kontrast i prati na uzv kako ta tekucina protjece,nista strasno vjeruj mi,sretno!
Ej curke,ima koja od vas iskustva s pregledom jajovoda ,ja moram Ici i cula sam da je jako bolno, i sad se uzasavam toga 😨
Moje iskustvo je jako pozitivno,da sam bila sokirana kako nisam nista osjetila,jer citas svasta i ocekujes najgore,sve ti je individualno al u principu ne bi trebalo boliti pogotovo ako su jajovodi prohodni,to ti samo ubaci neki kontrast i prati na uzv kako ta tekucina protjece,nista strasno vjeruj mi,sretno!
Joj hvala ti,sad si me utješila malo ,bas sam bila u panici zbog toga . Lijevi jajovod nemam jer sam imala vanmaternicnu pa su ga izvadili . A s obzirom da sad nikako ne dolazi do trudnoce rekli su mi da je desni sigurno zacepljen ,i da cu Ici u postupak ivf-a,ali da prije toga ipak moraju pogledati jajovod .
Ja sam bila na pregledu prohodnosti jajovoda i nije bio uopće bolno. Neki čudan pritisak samo dolje, osjećaj kao da napuhuje unutra balon, al ne boli ništa, barem mene nije i sam postupak ne traje duže od 3 min.
Isto sam išla uplašena, jer sam svašta pročitala.. a na kraju sam se bezveze bojala.
Inače imam užasno bolne menstruacije, da sam prvi dan cijeli na tabletama, al ovo nije bilo ništa
Samo hrabro i bez straha!
Hrabre moje ❤️ citam vas potajno vec neko vrijeme i sad se osjecam spremno da vam se pridruzim.. Nasa prica ukratko-nakon 3godine pokusavanja prirodnim putem i svih mogucih obavljenih pretraga moj gin.zakljucio da je rijec o idiopatskoj neplodnosti. Za mjesec dana imamo prvi pregled kod dr. Banovic. Novi smo u svemu tome i iskreno jos nisam ni svjesna sto sve slijedi.. Znam samo da dijelimo istu bol i istu nadu. Pod dodatnim smo pritiskom jer je MM dobio jednu groznu dijagnozu autoimune i njegovo lijecenje se odgada dok ja ne ostanem trudna ili dok se sjeme ne zamrzne. Mislim da vama ne moram objasnjavati tu tugu koju nosim u sebi.
Joj hvala ti,sad si me utješila malo ,bas sam bila u panici zbog toga . Lijevi jajovod nemam jer sam imala vanmaternicnu pa su ga izvadili . A s obzirom da sad nikako ne dolazi do trudnoce rekli su mi da je desni sigurno zacepljen ,i da cu Ici u postupak ivf-a,ali da prije toga ipak moraju pogledati jajovod .
Aha a to je onda druga prica kod tebe,bez obzira vjerujem da nece bit strasno,dobra stvar je da kratko traje,sve se to izdrzi za nas cilj,sretno!
Cvjetić meni je crinone izlazio smeđ ili crni kad sam bila trudna,u postupku prije kad nije uspjelo samo je bijelo izlazilo .
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji