Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    05. Listopad 2018. 10:28

Beba

Cvjetić menije crinone izlazio smeđ ili crni kad sam bila trudna,u postupku prije kad nije uspjelo samo je bijelo izlazilo .

Vidjet cu kako ce bit tokom dana,jutros je bilo bas mrvica.

• Kengurica
    05. Listopad 2018. 10:39

Mojesve nadam se da ce muz biti dobro. Zamrznute sjeme, to vam je stvarno jednostavno.

ifka24
    05. Listopad 2018. 10:58

Karla89

ifka24

Ej curke,ima koja od vas iskustva s pregledom jajovoda ,ja moram Ici i cula sam da je jako bolno, i sad se uzasavam toga 😨

Ja sam bila na pregledu prohodnosti jajovoda i nije bio uopće bolno. Neki čudan pritisak samo dolje, osjećaj kao da napuhuje unutra balon, al ne boli ništa, barem mene nije i sam postupak ne traje duže od 3 min.
    Isto sam išla uplašena, jer sam svašta pročitala.. a na kraju sam se bezveze bojala.
    Inače imam užasno bolne menstruacije, da sam prvi dan cijeli na tabletama, al ovo nije bilo ništa
    Samo hrabro i bez straha!

Ma odlucila sam vise uopce ne citati forume,samo se prestrašim onda 😏, krecemo sad polako u sve to,imam srece da je MM skroz u redu ☺,samo su moji jajnici problem 😑

• Cvjetic
    05. Listopad 2018. 11:04

MojeSve

Hrabre moje ❤️ citam vas potajno vec neko vrijeme i sad se osjecam spremno da vam se pridruzim.. Nasa prica ukratko-nakon 3godine pokusavanja prirodnim putem i svih mogucih obavljenih pretraga moj gin.zakljucio da je rijec o idiopatskoj neplodnosti. Za mjesec dana imamo prvi pregled kod dr. Banovic. Novi smo u svemu tome i iskreno jos nisam ni svjesna sto sve slijedi.. Znam samo da dijelimo istu bol i istu nadu. Pod dodatnim smo pritiskom jer je MM dobio jednu groznu dijagnozu autoimune i njegovo lijecenje se odgada dok ja ne ostanem trudna ili dok se sjeme ne zamrzne. Mislim da vama ne moram objasnjavati tu tugu koju nosim u sebi.

Nadam se da ce ti muz bit ok,neka brzo ozdravi.a sta se tice zamrzavanja sjemena,mi smo imali zamrznuto jer kako radi vani htjeli smo osigurat da nebi meni doslo vrijeme punkcije a njega nema.mi smo imali za 5 puta,a sve ovisi kakav je njegov spermiogram.sretno,ako imas jos kakvih pitanja,slobodno pitaj❤

• Malenaa88
    05. Listopad 2018. 11:22

MojeSve

Hrabre moje ❤️ citam vas potajno vec neko vrijeme i sad se osjecam spremno da vam se pridruzim.. Nasa prica ukratko-nakon 3godine pokusavanja prirodnim putem i svih mogucih obavljenih pretraga moj gin.zakljucio da je rijec o idiopatskoj neplodnosti. Za mjesec dana imamo prvi pregled kod dr. Banovic. Novi smo u svemu tome i iskreno jos nisam ni svjesna sto sve slijedi.. Znam samo da dijelimo istu bol i istu nadu. Pod dodatnim smo pritiskom jer je MM dobio jednu groznu dijagnozu autoimune i njegovo lijecenje se odgada dok ja ne ostanem trudna ili dok se sjeme ne zamrzne. Mislim da vama ne moram objasnjavati tu tugu koju nosim u sebi.

Nadam se da ce muz brzo ozdraviti. I zelim vam sto prije da ostvarite trudnocu . Takodjer meni i mom dragom nakon svih ispitivanja je zakljuceno da se radi o idiopatskoj neplodnosti . Nasa je borba trajala nepunih 6 g I evo prvi put odem na mpo i hvala Bogu uspjelo je tako se nadam da ce te i vi brzo ostvariti svoju trudnocu od srca sve najbolje

• Joy
    05. Listopad 2018. 11:26

Moje sve od ❤ sretno, da muž bude dobro i da krenete hrabro u borbu.
    Ne znam Nikita što se tiče mutacija stvarno nemam ni iskustva ni znanja..znam samo jednu frendicu da se ona bazirala isključivo na q10. Nisam čitala detaljno sastav. Što je ono kod vas problem, amh? Podsjeti me please jer nekad me nema danima na forumu pa ispustim..

rokas
    05. Listopad 2018. 12:24

Ifka24 me razumijem zašto te šalju na pregled odnosno propuhivanje jajovoda kad i tako ideš na ivf? Za IVF to nije bitno, tako su meni rekli i odmah smo isli u postupak, a ne se zezat s tim

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

05. Listopad 2018. 13:01

Hvala svima❤️ ❤️zanima koliko se cca ceka na postupak nakon prvog pregleda? U mpo se treba naoruzati sa strpljenjem, a moj problem je sto bih sve sutra.  ponekad mislim da cu izgoriti od silne zelje, a jos nisam posteno ni pocela🤦🏻‍♀️ svi oko nas su ili trudni ili s bebama, a kad vidim tko ih sve ima dode mi slabo od te 'nepravde'. Jednom malom broju ljudi smo rekli ocekujuci, ne znam sto, ali tko to ne prolazi ni ne razumije pa me evo ovdje kod vas...necu vise istresati dusu, sve znate najbolje koje su sve emocije u nama😅
    Svima puno srece! 🤰🏻🤰🏼🤰

• Cvjetic
    05. Listopad 2018. 13:21

MojeSve

Hvala svima❤️ ❤️zanima koliko se cca ceka na postupak nakon prvog pregleda? U mpo se treba naoruzati sa strpljenjem, a moj problem je sto bih sve sutra. ponekad mislim da cu izgoriti od silne zelje, a jos nisam posteno ni pocela🤦🏻‍♀️ svi oko nas su ili trudni ili s bebama, a kad vidim tko ih sve ima dode mi slabo od te 'nepravde'. Jednom malom broju ljudi smo rekli ocekujuci, ne znam sto, ali tko to ne prolazi ni ne razumije pa me evo ovdje kod vas…necu vise istresati dusu, sve znate najbolje koje su sve emocije u nama😅
    Svima puno srece! 🤰🏻🤰🏼🤰

Nitko ko nije to prosao ne razumije,vjeruj mi a svi nesto ispituju i prave se da sve kuze a meni je od toga slabo.i zato sve sta dalje manje komentiram o tome sa ljudima.

Grizli
    05. Listopad 2018. 14:19

Nikita sorry ja sam te krivo shvatila. Smatraj to dobrim znakom i da sam te urekla pa si uskoro trudnica 😀.
    Moje sve dobrodosla, zao mi je zbog muzeve dijagnoze. To sto cure kazu zamrznuti sjeme pa krenut njemu s lijecenjem da niste pod strsom. Mozs mozete i vise od jednog uzorka sjemena pohraniti nisam sigurna kako to ide al evo drzim fige da uspijes ostvariti trudnocu i da se muz uspjesno lijeci. 
    Netko je pisao za mioinozitol ili myo inositol to je sastavni dio gynositol ili inofolic praskova. Za kvalitetu js je svakako al ako nemate pcos zna jako skratiti cikluse pa nije dobro uzimat ga u ciklusu kad seide u postupak. Ja sam uzimala ga za kvalitetu js samo prvih 10 dana ciklusa. Ne znam iskreno dal je pomoglo ili ne. Citala sam da maticna mlijec pomaze za kvalitetu js, vitamin e, d i a, folnu obavezno aktivni oblik ko ima trombofiliju bilo kakvu, pomaze još za js akupunktura, CoQ10, omega 3, DHEA 75mg dnevno. Inace CoQ10 se ne smije uzimat nakon punkcije i ET/FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.