Ja sam vam u petrovoj vec godinu dana..prvo su bili tempirani odnosi,pa trudnoca nakon 5pokusaja(ali spontani),pa odmah opet izvanmaternicna(na famoznom lijevom jajovodu). Onda sam izbjegavala lijevi jajnik par mjeseci da bi se ustanovilo da mi smeta septum. Pa sam sad i to rijesila..uglavnom vrijeme ide,a ja u nekim mukama oko ostajanja trudna..
Doktor je predlozio ivf ako sam spremna..a ja trtaroš.
Daju li ista protiv bolova ako se vadi jedna/dvije stanice?
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Bol punkcije ovisi o zeni. Meni je od 6 punkcija, svaka bila razlicita. Nekad zaspem na stolu od ljekova i ne osjetim nista, a nekad ne mogu od bolova.. tako da je to sve individualno. Samo se opusti feli. Ljekovi ti ovisi od bolnice do bolnice, negdje daju anesteziju negdje samo koktel ili injekciju protiv bolova. Za Petrovu neznam.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja sam vam u petrovoj vec godinu dana..prvo su bili tempirani odnosi,pa trudnoca nakon 5pokusaja(ali spontani),pa odmah opet izvanmaternicna(na famoznom lijevom jajovodu). Onda sam izbjegavala lijevi jajnik par mjeseci da bi se ustanovilo da mi smeta septum. Pa sam sad i to rijesila..uglavnom vrijeme ide,a ja u nekim mukama oko ostajanja trudna..
Sto se tice Petrove neznam dal sto daju i kako rade jer nisam kod njih,ja sam na VV i daju dvije inekcije prije punkcije,al boli i s njima jer mene te inekcije samo opuste i malo smire,ubiti jedna ide u debelo meso za opustanje misica,a jedna ide u ruku ta je kao za bolove...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
A morat cu i ja sama vidjeti kako je to..nema druge. Hvala vam💕
Ja 84.,on 81.
Iskreno i meni je bio sok kad mi je ostala samo solucija ivf da ostanem trudna.Najprije operacija (dobrocudnog hvala Bogu) tumora,ostranjeni jajovodi...prosla 7 postupaka pripremam se za 8. put...Dvaput trudnoca jednom kiretaza i vanmatericna...al nedam se lako molim Boga da bude sve ok i da kod mm punkcija dobro prode...i nada je uvijek tu...Hocu samo reci da covjek moze sve podnijeti samo moras sabrati misli i biti psihicki jak...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Feli.ne moraš se bojati punkcije uopće.u Petrovoj dobiješ anesteziju bez obzira da li ides prirodno ili ne i bez obzira koliko imaš js..znam jer kad sam ja išla bila je jedna cura koja je bila u prirodnom postupku sa jednom js i dobila je anesteziju..a ta anastezija-budna si ali bas nist ne osjetiš tako da samo hrabro😊
..Žena sam, Mogu sve..
Punkcija u Petrovoj, potpisujem Ig, samo što je mene ta anestezija totalno čopila tako da sam zaspala, probudila se u sobi i pojma nemam da su mi išta radili. Milina! A i Nikitta ima isto takvo iskustvo 😁 mislim da i našem strahu prije punkcije i oduševljenju poslije sestre još uvijek pričaju 😂
Draga ništa strašno nema u Ivf. Osim čekanja bete.
Zvuci predobro da bi bilo istinito. 🤪
Ja 84.,on 81.
Sortiraj odgovore
Najstariji