Ja sam jučer u dva navrata na papiru vidjela po malo smeđeg iscjetka. Jutros ustanem i isto lagani smećkasti trag na dnevnom al na papiru više ništa. Nadam se da je od implantacije.
moguce je, tako je i meni bilo.. samo vjeruj.. 😉
Koji dan ti je tako bilo? Meni je danas 7.dpt, svakako prerano da bi bila m.
Ja sam jučer u dva navrata na papiru vidjela po malo smeđeg iscjetka. Jutros ustanem i isto lagani smećkasti trag na dnevnom al na papiru više ništa. Nadam se da je od implantacije.
moguce je, tako je i meni bilo.. samo vjeruj.. 😉
Koji dan ti je tako bilo? Meni je danas 7.dpt, svakako prerano da bi bila m.
meni je bilo 10,11 dan transfera.. iako je kod mene bila biokemijska, ali je taman taj iscjedak bio kad je i beta pocela rast. a bili su trodnevni, pa sam ja odmah znala da su moji zakasnili malo.. 😆
ma samo mozak na pasu nemoj previse o tome razmisljat.. bzvz se brinut i opterecivat.. drzim fige.. 🙏🙏😍
Dal je neka od vas testirala vrijednosti natural killers stanica? 😊
Koliko sam shvatila svoju mpo to se vadi kod cura kad imaju los nalaz na antifosfolipidna antitijela i antitijela stitnjace. Ako su ta dva nalaza uredna onsa se to ne vadi. Ovo isto spada u imunoloske pretrage. A ja imam pitanje dal je koja radila HLA kompatibilnost partnera? Ako je gdje to ima na napraviti. Odavno sam to gledala al nas nitko na to nikad nije poslao.
Ja sam jutros zvala u polikliniku javit rezultat. I rekli su mi da moze bit lazno pozitivan i da opet vadim u utorak. Iznervirala sam se totalno...
Zna li netko za takav slucaj? Da je beta bila lazna?
Katica jedino sto znam da moze beta biti pozitivna ako nije proslo dosta od stoperice, mislim da su meni rekli 10 dana. Koji dan su ti rekli da vadis betu? Koji stres.
Malagarava cestitam super beta!
Katice samo ako si primila nedavno inekciju koja sadrži betu .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Na dan ET nisam primila nista. A zadnja je bila stoperica Brevactid 10000, a to je bilo 11.09. Ja se stvarno ne mogu sjetit da sam poslije punkcije primila ili popila ili dobila ista osim utrogestana, andola, decortina, prenatasa i folne.
Na rubu sam sloma zivaca..
Beta mi se i ovako cinila dosta visoka za 9dnt.
Ako netko ima savjet/iskustvo...
Sortiraj odgovore
Najstariji