Inace cure ne znam dal vam ista to znaci, al na kbc rijeka prof.Smiljan bas provodi istrazivanja za zene kod kojih uopce ne dolazi do trudnoce ili dolazi al zavrsava spontanima a nezna se uzrok ili uzrok nije 100% jasan/siguran zapravo ispituju momenat implementacije posto taj dio je kao namanje istrazen i nepoznat zapravo. A zapravo se sve svodi na to da oni kroz 1 ciklus kad nisi u postupku uzimaju briseve maternice u tim nekim kljucnim momentima i onda ipituju valjda neke molekularne markere i jos neka cusa al ne pitajte me sto. Ja sam se zbog svoje situacije ukljucila u to istrazivanje iako jos nisam bila na tom monitoringu kako oni to zovu, al svakako ako ne zatrudnim uskoro plabiram ici jer doduse mouda za mene ne bude bas nikakve koristi odmah, al u konacnici kad zavrsi istrazivanje biti ce nesto ako ne za mene onda za neke druge cure.
Inace cure ne znam dal vam ista to znaci, al na kbc rijeka prof.Smiljan bas provodi istrazivanja za zene kod kojih uopce ne dolazi do trudnoce ili dolazi al zavrsava spontanima a nezna se uzrok ili uzrok nije 100% jasan/siguran zapravo ispituju momenat implementacije posto taj dio je kao namanje istrazen i nepoznat zapravo. A zapravo se sve svodi na to da oni kroz 1 ciklus kad nisi u postupku uzimaju briseve maternice u tim nekim kljucnim momentima i onda ipituju valjda neke molekularne markere i jos neka cusa al ne pitajte me sto. Ja sam se zbog svoje situacije ukljucila u to istrazivanje iako jos nisam bila na tom monitoringu kako oni to zovu, al svakako ako ne zatrudnim uskoro plabiram ici jer doduse mouda za mene ne bude bas nikakve koristi odmah, al u konacnici kad zavrsi istrazivanje biti ce nesto ako ne za mene onda za neke druge cure.
Nisam iskreno cula za to, zvuci zanimljivo no eto buduci da sam ispucala sve preko hzzo to meni ne pomaze no svakako drago mi je da postoji..za neke buduce generacije..
Kengurice...zao mi je...nedaj se...bit ce i nama jednom sve ok...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure drage,čitam vaše borbe i divim vam se! Svaka ali svaka vam čast na tolikoj snazi.
Ja sutra moram zvati da čujem dali se koja od 7 oplodila i hvata me trema, nervoza u želucu...
Cure nadovezala bi se na cijene privatno i drzavno.. evo moja prijateljica je isla kod doktora Lucingera sve skupa ju je izaslo 25000 kn pregledi, ljekovi i sve ostalo... ono sto je mrni grozno bilo kad je rekla da su joj punkciju radili bez anstezije... znaci strasno.. das tolike novce i jos trpis bol uzas... ali ugl. dobili su 8 stanica i samo 2 se oplodile i nazalos nije joj uspjelo... inseminacija kod njega je 10000..
Kengu tako mi je zao 😔😔 bas sam mislila da ces uspjeti ovak put 😥
Cure nadovezala bi se na cijene privatno i drzavno.. evo moja prijateljica je isla kod doktora Lucingera sve skupa ju je izaslo 25000 kn pregledi, ljekovi i sve ostalo… ono sto je mrni grozno bilo kad je rekla da su joj punkciju radili bez anstezije… znaci strasno.. das tolike novce i jos trpis bol uzas… ali ugl. dobili su 8 stanica i samo 2 se oplodile i nazalos nije joj uspjelo… inseminacija kod njega je 10000..
Ma kako tako puno ako nije imala niti za zamrznuti...ja sam platila oko 25 000 ukupno no kao sto sam napisala toliko je ispalo jer sam imala 2 FEt -a to je dodatnih 9000kn.(2000kn 2 slamke i 7000kn 2 fet-a).
Anesteziju nisam ni ja htjela jer sam naviknula na VV a imala sam duplo vise stanica i nije me boljelo jer mi je ta injekcija dolje bila dovoljna...
Nemojte se ljutiti ali opet moram napisati i to iz razloga jer stvarno želim da vam uspije..nije mi jasno zašto idete na vv ili bilo koju bolnicu ako niste zadovoljne?u Petrovoj npr rade svaki dan u tjednu,svaki blagdan i praznik,rezultate javljaju telefonom a ne da moraš tamo doći i saznati jel imaš et ili ne..ne hvalim petrovu jer mi je uspjelo nego samo iznosim činjenice..bez zamjerke molim vas
..Žena sam, Mogu sve..
Cure imam problem. Neznam dal sam si dobro dala stopericu. Kad sam si davala mi je malo iscurilo. Nemojte me pitat kak lol! Luda sam. Neznam sta da napravim? Dali bi trebala sta osjecat? U utorak bi trebala biti inseminacija.
Cure nadovezala bi se na cijene privatno i drzavno.. evo moja prijateljica je isla kod doktora Lucingera sve skupa ju je izaslo 25000 kn pregledi, ljekovi i sve ostalo… ono sto je mrni grozno bilo kad je rekla da su joj punkciju radili bez anstezije… znaci strasno.. das tolike novce i jos trpis bol uzas… ali ugl. dobili su 8 stanica i samo 2 se oplodile i nazalos nije joj uspjelo… inseminacija kod njega je 10000..
Da se i ja nadovežem,ja sam bila u Rijeci privatno ,stimulirani 5500 kn plus ljekovi.Neznam zašto toliko razlike u cijeni, između privatnog, proces je isti.
Sortiraj odgovore
Najstariji