Baš razmišljam kako je jadno tako nabijat cijene za postupke, znaju da bi dali sve što imamo za srećice pa onda udri…
Uzas da...preskupo je to sve,jos ajd da upali od prve pa..no to nitko nazalost ne moze garantirati....
Mi smo relativno brzo ispucali sve postupke preko hzzo..dijagnoze ni nemamo...sve super no nejde i nejde..
Dosta postupaka su mi i oni smrdali sto kasnom punkcijom sto ranom punkcijom..pa polustimulirani postupak mi uveli pod stimulirani i svasta nesta no sto mogu nemam se kome zaliti..mozemo samo skupljati novce za privatno...
Vinka cak ni dijagnoze?!
Uh to je bas zeznuto..nadam se da ce vam se sreca cim prije osmjehnuti..
Je skupo je, gule nas sa svih strana ali eto, priroda je neumoljiva :(
Vinka cak ni dijagnoze?!
Uh to je bas zeznuto..nadam se da ce vam se sreca cim prije osmjehnuti..
Je skupo je, gule nas sa svih strana ali eto, priroda je neumoljiva :(
Na VV sam bila i da..bas nikakve dijagnoze...
I kod nas je sve uredu i kod mene i kod muza svi nalazi koje smo vadili fenomenalni ali do trudnoce ne dolazi doduse dugo smo pokusavali prirodno pa inseminacijama ovo nam je prvi put da smo usli u postupak ivf dok mi nije dopizdilo da me "gule pokusajima i obecavanjima " da mi u pola inseminacije kaze mozda nismo trebali inseminaciju nego smo trebali histeroskopiju odradit ma jeli bas gdje si bio sa tom idejom histeroskopije kad smo se dogovarali za inseminaciju za neke doktore nemam rijeci
I kod nas je sve uredu i kod mene i kod muza svi nalazi koje smo vadili fenomenalni ali do trudnoce ne dolazi doduse dugo smo pokusavali prirodno pa inseminacijama ovo nam je prvi put da smo usli u postupak ivf dok mi nije dopizdilo da me "gule pokusajima i obecavanjima " da mi u pola inseminacije kaze mozda nismo trebali inseminaciju nego smo trebali histeroskopiju odradit ma jeli bas gdje si bio sa tom idejom histeroskopije kad smo se dogovarali za inseminaciju za neke doktore nemam rijecija
Ja sam bila i na propuhivanju jajoboda i na laparaskopiji i na histeroskopiji...i sve je super..ne znam sto reci ponekad bi i voljela da imamo neku dijagnozi bar bi znali razlog ovako bas uzas sve je super i muzev spg i moji svi nalazi..imamo 30 godina amh mi kao u curice no eto nejde i nejde
Sortiraj odgovore
Najstariji