Nerazumim se puno u to ali u Cito to rade znam da kad sam ja bila taj dan narucena na punkciju da sam vidila kako nekog muskarca na krevetu provedose hodnikom
Baš razmišljam kako je jadno tako nabijat cijene za postupke, znaju da bi dali sve što imamo za srećice pa onda udri...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kengu ti cekas betu?
Ak je tako zao mi je 😢
Nisam dovrsila misao htjela sam rec u slucaju losih rezultata punkcije i eventualne potrebe za drugim zahvatima to bi sigurno bila micro tese, ne bih ni sekunde dvojila..
Ma menga je. Bas je krenula, a i 13. dan je od punkcije, taman za mengu. Iako sam nekako ocekivala pogodilo me. Svaki put pogodi jebiga.

Baš razmišljam kako je jadno tako nabijat cijene za postupke, znaju da bi dali sve što imamo za srećice pa onda udri…
Uzas da...preskupo je to sve,jos ajd da upali od prve pa..no to nitko nazalost ne moze garantirati....
Mi smo relativno brzo ispucali sve postupke preko hzzo..dijagnoze ni nemamo...sve super no nejde i nejde..
Dosta postupaka su mi i oni smrdali sto kasnom punkcijom sto ranom punkcijom..pa polustimulirani postupak mi uveli pod stimulirani i svasta nesta no sto mogu nemam se kome zaliti..mozemo samo skupljati novce za privatno...
Vinka cak ni dijagnoze?!
Uh to je bas zeznuto..nadam se da ce vam se sreca cim prije osmjehnuti..
Je skupo je, gule nas sa svih strana ali eto, priroda je neumoljiva :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji