Napisala sam moja, isto sam tamo :) Kakve embrije dobivate? Inace jesi radila imunoloske nalaze? Jedna zena bez dijagnoze je otisla u Prag. Oni su uveli jos brdo lijekova i napokon je trudna. Isto je krenulo bez dijagnoze, al na kraju kad se ta imunologija pogleda pa inzulinska rezistencija i ne znam iskreno kaj jos zna se dogoditi da zena bez dijagnoze zavrsi sa dijagnozom. Osim toga oni tako imaju i neke fore pokrivanja veceg implantacijskog prozora, npr, jedan embrij smrznu na 3. dan, druge puste do blastica i onda ih zajedno tramsferiraju. My poimt is da ne znam da li nasi i pokriju sve.
Napisala sam moja, isto sam tamo :) Kakve embrije dobivate? Inace jesi radila imunoloske nalaze? Jedna zena bez dijagnoze je otisla u Prag. Oni su uveli jos brdo lijekova i napokon je trudna. Isto je krenulo bez dijagnoze, al na kraju kad se ta imunologija pogleda pa inzulinska rezistencija i ne znam iskreno kaj jos zna se dogoditi da zena bez dijagnoze zavrsi sa dijagnozom. Osim toga oni tako imaju i neke fore pokrivanja veceg implantacijskog prozora, npr, jedan embrij smrznu na 3. dan, druge puste do blastica i onda ih zajedno tramsferiraju. My poimt is da ne znam da li nasi i pokriju sve.
Anha krivo sam procitala😉
Na radila sam i imunoloske pretrage i pila sam decortin iako je sve ok
Radila sam i hematoloske preteage koristila sam i fragmin iako je i s te steane sce ok no valjda vise ne znaju sto bi samnom😫
Ma joj gledala sam i ja vec za Prag no te novce zbilja nemamo😥
I da embriji koje dobimo su po njima uvijek kakti super
I patrik ih je pohvalio
No ocito ne vole moju maternicu
Zadnji pistupak sam imala 6 odlicnih blastica
Prije tog na Vv 5 blastica
I inzulinska rezistencija mi je dobra,ma luda sam vise doma imam cijelo brdo urednih nalaza god svako malo sam nesto vadila vise mi muka od isteazivanja..mislila sam da ce histero nesto pokazati no i ona je uredna...
Covjece. Ja se vec očajno osjećam, takodjer bez dijagnoze, al nemamo dobre spermije no svejedno ni s ICSI-jem ne dobijemo dobar embrij, a kak se ti osjecas ne mogu ni zamisliti.
Covjece. Ja se vec očajno osjećam, takodjer bez dijagnoze, al nemamo dobre spermije no svejedno ni s ICSI-jem ne dobijemo dobar embrij, a kak se ti osjecas ne mogu ni zamisliti.
Osjecam se ko posljednje govno😂
Luda sam vise definitivno
Hahahah, joj uzas. Bas dodje covjek u fazu kad bi si iskocio iz koze i onda se prisilis ne razmisljati o tome jer je tako lakse.
Meni bude tako teško drage moje kad čitam koliko sve muka prolazite.😪 Ja vam se stvarno divim do neba i vjerujem da će svaka od vas dočekati svoju sreću. Toliko snage postoji u vama da je to nevjerojatno.
Vodila se rasprava privatno i državno... Ja sam već rekla mi idemo, odrekli smo se nekih stvari za to i potrošili dosta novaca ali ja sam nekad "mimozica" ili bar mislim da jesam pa samo se tako odlučili. Pristup je meni osobno vrlo drag ali ujedno i profesionalan.
Jedan dobar dr mi je rekao možeš biti i u najboljoj klinici i da jednostavno ne ide tako jednostavno.
Mene malo strah sutrašnjeg ponavljanja bete ali nadam se da će biti dobro. Nemam nikakvih simptoma pa eto.
A joj Kengurica bas mi je zao da si dobila! 😞 Koliko god se trudis biti jaka ipak nas raznesu emocije svaki put kad dodje da prokleta M.
Sortiraj odgovore
Najstariji