Danas mi je 9 dan i imam malo krvi kad sam stavljala utrogestan i imam grceve...vjerovatno glupa menstruacija dolazi....ali ajde nedam se ja jos....trudna sam sve dok se suprotno ne dokaze ☺☺☺☺
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
eriy, zasto ti betu vadis tako kasno??! Ja sam betu vadila 11.dan nakon vracanja 5-dnevnih! Ne dajte se jos!!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Nemam pojma tako su mi rekli...ma ja vec sređujem sve za iduci postupak, saznala sam da u mađarskoj ima jedna klinika sto su amerikanci napravili najsuvremenija tehnologija u europi...svaki kraj je pocetak necega ☺☺☺
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Ania zao mi je, nadam se da iduci puta ce biti plusic
Eriy drzi se i mozda se ugodno iznenadis
Jos me nesto zanima, nakon transvera da li ste mirovale? Smiju li se obavljat kucanski poslovi, setnje i tak nista fizicki previse?
Ja sam nakon transfera 4 dana lezala...pa onda polako ustala isla radit. Ali ja na poslu samo sjedim...a od kucanskih poslova nisam nista jel sve moj muz sredi ☺☺☺☺
Ja sam nakon transfera 4 dana lezala...pa onda polako ustala isla radit. Ali ja na poslu samo sjedim...a od kucanskih poslova nisam nista jel sve moj muz sredi ☺☺☺☺
Dana22, mislim da možeš sve kao i prije, samo izbjegavaj teže fizičke poslove Možeš u šetnju, meni su rekli da je lagana šetnja poželjna. Sretno
Eriy, pričekaj betu, ona je stvarno jedina sigurna. Sorry ako nisam zapamtila, no u kojoj si klinici?
Bety ja sam ti u Novom Sadu u klinici Perenital oni rade sa slovencima tj. slovenci dolaze to odradit.
Ispravak Perinatal ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji