Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eriy
    12. Veljača 2016. 21:34

Danas mi je 9 dan i imam malo krvi kad sam stavljala utrogestan  i imam grceve...vjerovatno glupa menstruacija dolazi....ali ajde nedam se ja jos....trudna sam sve dok se suprotno ne dokaze ☺☺☺☺

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

id20
    13. Veljača 2016. 08:29

eriy, zasto ti betu vadis tako kasno??! Ja sam betu vadila 11.dan nakon vracanja 5-dnevnih! Ne dajte se jos!!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

eriy
    13. Veljača 2016. 08:52

Nemam pojma tako su mi rekli...ma ja vec sređujem sve za iduci postupak, saznala sam da u mađarskoj ima jedna klinika sto su amerikanci napravili najsuvremenija tehnologija u europi...svaki kraj je pocetak necega ☺☺☺

1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢

dana22
    13. Veljača 2016. 09:49

Ania zao mi je, nadam se da iduci puta ce biti plusic 
    Eriy drzi se i mozda se ugodno iznenadis
    Jos me nesto zanima, nakon transvera da li ste mirovale? Smiju li se obavljat kucanski poslovi, setnje i tak nista fizicki previse?

eriy
    13. Veljača 2016. 10:11

Ja sam nakon transfera 4 dana lezala...pa onda polako ustala isla radit. Ali ja na poslu samo sjedim...a od kucanskih poslova nisam nista jel sve moj muz sredi ☺☺☺☺

eriy
    13. Veljača 2016. 10:11

Ja sam nakon transfera 4 dana lezala...pa onda polako ustala isla radit. Ali ja na poslu samo sjedim...a od kucanskih poslova nisam nista jel sve moj muz sredi ☺☺☺☺

Bety
    13. Veljača 2016. 10:17

Dana22, mislim da možeš sve kao i prije, samo izbjegavaj teže fizičke poslove Možeš u šetnju, meni su rekli da je lagana šetnja poželjna. Sretno 
    Eriy, pričekaj betu, ona je stvarno jedina sigurna. Sorry ako nisam zapamtila, no u kojoj si klinici?

eriy
    13. Veljača 2016. 11:19

Bety ja sam ti u Novom Sadu u klinici Perenital oni rade sa slovencima tj. slovenci dolaze to odradit.

eriy
    13. Veljača 2016. 11:20

Ispravak Perinatal ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.