Cure evo nije me bilo par dana pa sam sad iscitala lagano sve… Postoji nova studija koja je uspila dokazati da manjak vitamina D uzrokuje smanjenu kvalitetu jajnih stanica te da postupci koji su provedeni u suncanom periodu godine imaju bolje iskode jer se tako D apsorbira preko koze… Nebi mozda bilo lose neke od vas da ga izvade cisto da ako ga ima manjka si uvedete kapi D vitamina… Tu info mi je javila najbolja frendica koja je dr a saznala je za tu studiju na med fakultetu u rijeciCure evo nije me bilo par dana pa sam sad iscitala lagano sve… Postoji nova studija koja je uspila dokazati da manjak vitamina D uzrokuje smanjenu kvalitetu jajnih stanica te da postupci koji su provedeni u suncanom periodu godine imaju bolje iskode jer se tako D apsorbira preko koze… Nebi mozda bilo lose neke od vas da ga izvade cisto da ako ga ima manjka si uvedete kapi D vitamina… Tu info mi je javila najbolja frendica koja je dr a saznala je za tu studiju na med fakultetu u rijeci
Ja vjerujem da vitamin D ima veliku ulogu u tomu.samo sto to nece da nam kazu doktori.nebi bezveze od nas trazili razinu vitamina D kada se ide u postupak
Meni je moja odmah prepisala vitamin D kapi čim smo krenuli u obradu. I prije nego smo znali kad ćemo uopće krenuti sam ih pila, tako da vjerujem da imam itekako veze
Cure evo nije me bilo par dana pa sam sad iscitala lagano sve… Postoji nova studija koja je uspila dokazati da manjak vitamina D uzrokuje smanjenu kvalitetu jajnih stanica te da postupci koji su provedeni u suncanom periodu godine imaju bolje iskode jer se tako D apsorbira preko koze… Nebi mozda bilo lose neke od vas da ga izvade cisto da ako ga ima manjka si uvedete kapi D vitamina… Tu info mi je javila najbolja frendica koja je dr a saznala je za tu studiju na med fakultetu u rijeciCure evo nije me bilo par dana pa sam sad iscitala lagano sve… Postoji nova studija koja je uspila dokazati da manjak vitamina D uzrokuje smanjenu kvalitetu jajnih stanica te da postupci koji su provedeni u suncanom periodu godine imaju bolje iskode jer se tako D apsorbira preko koze… Nebi mozda bilo lose neke od vas da ga izvade cisto da ako ga ima manjka si uvedete kapi D vitamina… Tu info mi je javila najbolja frendica koja je dr a saznala je za tu studiju na med fakultetu u rijeci
Ja vjerujem da vitamin D ima veliku ulogu u tomu.samo sto to nece da nam kazu doktori.nebi bezveze od nas trazili razinu vitamina D kada se ide u postupak
Meni je moja odmah prepisala vitamin D kapi čim smo krenuli u obradu. I prije nego smo znali kad ćemo uopće krenuti sam ih pila, tako da vjerujem da imam itekako veze
Ja sam ih dobila isto prije postupka zbog kvalitete jajnih stanica i na kraju su sve uspjele biti oplođene tako da, ima vjerojatno veze...
Pozdrav! Pripremam se za stimulirani ivf. Ali ovaj mjesec mi menga kasni vec 5 dana a vec sam trebala kako smo planirali poceti sa injekcijama, jeli se nkome to vec dogodilo? Nikada mi nije menga kasnila, najvise jedan dan..ne znam je li stres u pitanju ili trudnoca. Inace je sve s mojim nalazima u redu, suprug ima smanjen broj pokretnih spermija. Planiram za dan-dva napraviti test i nadam se čudu! 😁
Bokić! Jeli netko ima iskustva s privatnom poliklinikom IVF iz Zagreba!
Pink i Noisette, koliko kapi dnevno? Imam ih doma, al nisam jos pila.

Tota - držim fige da si trudna pa da ne morate u MPO vode. ☺

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Beba hvala ti
U cetvrtak idem na kiretazu jer ocito nista od spontanog krvarenja :-/
Uglavnom, cure koje ste imale missed ab jeste prije novog postupka radile kakve dodatne pretrage i koje?Jel vas na to mpo dr poslao?Ili ste to isle privatno na svoju ruku?
Ja sam imala kiretažu i rekiretazu,sve u 14 dana. Ja nisam nosila spavacicu jer dobijem od njih,ali ti si ponesi. I obavezno uloške Vir.
Ja nakon ciscnja nisam krvarila jako... sasvim malo, mogla jedan uložak nosit cijeli dan. Jedino sam znala popit koji Ketanol jer me malo bolilo kasnije.
Pink i Noisette, koliko kapi dnevno? Imam ih doma, al nisam jos pila.
U početku sam 8 cca 2 tjedna ako se dobro sjećam a sada 5. Mislim da ti je 5 dovoljno, sad imamo ☀️ malo vise
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji