Gonal - ja bih izludila i otišla najvjerojatnije kod privatnika koji ima bolji ultrazvuk jer sam nestrpljiva po prirodi. 😙
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zenice moje...nalaze spolnih hormona sam radila 6.dan ciklusa prosli mjesec, bez obzira sto pise 2.-3.dan...jer mi je doktor rekao da bi krenuli s potpomognutom odmah sljedeci mjesec...jeli netko od vas imao slican slucaj? Jeli vam doktor radi toga pravio probleme? Posto znam za AMH nije bitno koji je dan ciklusa nadam se da nece biti problema.
Curke danas uzv prosao krasno... Srceko kuca kao najvece na svijetu a bebicu sam vidjela na kratko jer nam jos nisu nabavili vag sondu za uzv... Sreci nema kraja
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Curke danas uzv prosao krasno… Srceko kuca kao najvece na svijetu a bebicu sam vidjela na kratko jer nam jos nisu nabavili vag sondu za uzv… Sreci nema kraja
Savršeno! Sretna sam zbog vas! Uživaj u tom blagoslovu! Zaslužila si sreću! 😇
Da.da odlicno! Uzivaj i polako!
Tota ne znam... mislim da postoji valjani razlog zasto kazu 2-3 dan!
Zenice moje…nalaze spolnih hormona sam radila 6.dan ciklusa prosli mjesec, bez obzira sto pise 2.-3.dan…jer mi je doktor rekao da bi krenuli s potpomognutom odmah sljedeci mjesec…jeli netko od vas imao slican slucaj? Jeli vam doktor radi toga pravio probleme? Posto znam za AMH nije bitno koji je dan ciklusa nadam se da nece biti problema.
Meni su rekli da se vade od 3. do 5.dana ciklusa.Ni ranije ni kasnije...i tako ih uvijek vadim
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Curke danas uzv prosao krasno… Srceko kuca kao najvece na svijetu a bebicu sam vidjela na kratko jer nam jos nisu nabavili vag sondu za uzv… Sreci nema kraja
Cestitke od srca...sve najbolje zelim dalje....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Čestitam! Jesi možda pitala kako prestati sa crinone?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Predivno,uzivaj sad..zasluzila si
Sortiraj odgovore
Najstariji