Ali imala si aspiraciju,dakle još 7 dana imaš pravo
Aspiraciju sam imala prije 8 dana,proslu nedjelju i kad sam petak dosla na kontrolu mi je rekao neka jos ostanem doma ali nije rekao koliko
Ostani doma dok se ne osjećaš da možeš raditi,on neka to nekako iskombinira,moja gin je bila spremna stavit i nešto drugo ako bi mi na poslu bio problem da se sazna.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Ali imala si aspiraciju,dakle još 7 dana imaš pravo
Aspiraciju sam imala prije 8 dana,proslu nedjelju i kad sam petak dosla na kontrolu mi je rekao neka jos ostanem doma ali nije rekao koliko
Ostani doma dok se ne osjećaš da možeš raditi,on neka to nekako iskombinira,moja gin je bila spremna stavit i nešto drugo ako bi mi na poslu bio problem da se sazna.
A ostat cu jos 2-3 dana doma pa cu ic radit.dobila sam menstr i danas mi 4 dan jos uvijek me sve boli iako ja nemam neke bolne menstruacije.
To je sve do tvoje ginekologice, neki rade probleme neki ne...
Moja meni uvijek prigovarala ako nesto treba a nisu napisali... onak za folacin me zezala jer nije bilo napisano jer njoj se nista ne podrazumijeva...

To je sve do tvoje ginekologice, neki rade probleme neki ne…
Moja meni uvijek prigovarala ako nesto treba a nisu napisali… onak za folacin me zezala jer nije bilo napisano jer njoj se nista ne podrazumijeva…
Ma uzas,da poludis.ionako smo sve nikakve sta samo to sve prolazimo jos nas i oni zezaju
To je sve do tvoje ginekologice, neki rade probleme neki ne…
Moja meni uvijek prigovarala ako nesto treba a nisu napisali… onak za folacin me zezala jer nije bilo napisano jer njoj se nista ne podrazumijeva…
Meni moja nije htjela dati folacin ni u jednom postupku dok mi nije dokazana trudnoca👿👿 A imala je sve ispisano na pov.bolesti.. Na kraju sam ga kupovala...

Beba hvala ti
U cetvrtak idem na kiretazu jer ocito nista od spontanog krvarenja :-/
Uglavnom, cure koje ste imale missed ab jeste prije novog postupka radile kakve dodatne pretrage i koje?Jel vas na to mpo dr poslao?Ili ste to isle privatno na svoju ruku?
38+6
Obavljen uzv, trudni 6+2 nasoj maloj mrvi kuca srceko i sve je u redu! 💕
Čestitam ti od ❤
Zelim ti smirenu i uredni trudnoću 😀
Hvalaaa 😘
BB mislim da ne salju nakon prvog odmah na dodatne pretrage....

Beba hvala ti
Uglavnom, cure koje ste imale missed ab jeste prije novog postupka radile kakve dodatne pretrage i koje?Jel vas na to mpo dr poslao?Ili ste to isle privatno na svoju ruku?
Mene nisu slali na nikakve pretrage,samo su mi rekli posto sam imala operaciju u 5mj,a postupak je bio nakon 6mj da je organizam odbacio trudnocu zbog soka.Da je to bilo rano za postupak i trudnocu nakon takve operacije.A prije postupka ni jedan dr mi nije rekao da jos sacekam,neg su mi dali dopustenje za postupak,e sad ga ti znaj....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Beba hvala ti
Sad nemora bit jednako kao meni al ponesi 2-3 spavacice i uloske.U ogrtac dzepa stavi gacice i ulosak.Jer kad te ociste sestra ti odmah obuce gacice i stavi ulosak zbog krvarenja.Ja sam u 9 ujutro isla na ciscenje oko 2 su me otpustili...Al ja sam dosta krvarila tako da sam promjenila tri spavacice,kako sam lezala tako mi je krvi bilo do pola leda.Nezelim te prestrasit(nije mi to namjera,to je moje iskustvo).Bolovi nisu strasni,ka malo jaca menga.Samo hrabro...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji