Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    01. Kolovoz 2018. 09:29

da.da

Cure evo nije me bilo par dana pa sam sad iscitala lagano sve… Postoji nova studija koja je uspila dokazati da manjak vitamina D uzrokuje smanjenu kvalitetu jajnih stanica te da postupci koji su provedeni u suncanom periodu godine imaju bolje iskode jer se tako D apsorbira preko koze… Nebi mozda bilo lose neke od vas da ga izvade cisto da ako ga ima manjka si uvedete kapi D vitamina… Tu info mi je javila najbolja frendica koja je dr a saznala je za tu studiju na med fakultetu u rijeci

da.da

Cure evo nije me bilo par dana pa sam sad iscitala lagano sve… Postoji nova studija koja je uspila dokazati da manjak vitamina D uzrokuje smanjenu kvalitetu jajnih stanica te da postupci koji su provedeni u suncanom periodu godine imaju bolje iskode jer se tako D apsorbira preko koze… Nebi mozda bilo lose neke od vas da ga izvade cisto da ako ga ima manjka si uvedete kapi D vitamina… Tu info mi je javila najbolja frendica koja je dr a saznala je za tu studiju na med fakultetu u rijeci

Ja vjerujem da vitamin D ima veliku ulogu u tomu.samo sto to nece da nam kazu doktori.nebi bezveze od nas trazili razinu vitamina D kada se ide u postupak

Beba
    01. Kolovoz 2018. 09:38

da.da

Ja sam danas 7tjedana ravnih… U petak ponovo idem na uzv jer kod moje soc gin je crkla vag sonda tako da moze samo gledat preko trbuha… Na 6+1 je uhvatila signal srca al bebicu smo vidjeli na par sekundi i nije bila zadovoljna s tim… Zeli da napravimo slicicu kako bog zapovjeda a ja se slazem totalno 😀
    W cestitam ti od srca i pocni se bavit pletenjem kao i ja da ti vrijeme brze prode 😆
    B&B nema te rijeci kojom bih te mogla sad utjesiti ali mislim na tebe 😢

Ako ideš u Ri na uzv pitaj dr o ukidanju crinone,jer ja svoju nisam najbolje shvatila a kasnije zaboravila pitat. On se ukida nakon 12 tj najprije svaka 2 dana pa svaka 3 ali nisam skužila koliko ti skidanje traje

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• da.da
    01. Kolovoz 2018. 09:51

Beba

da.da

Ja sam danas 7tjedana ravnih… U petak ponovo idem na uzv jer kod moje soc gin je crkla vag sonda tako da moze samo gledat preko trbuha… Na 6+1 je uhvatila signal srca al bebicu smo vidjeli na par sekundi i nije bila zadovoljna s tim… Zeli da napravimo slicicu kako bog zapovjeda a ja se slazem totalno 😀
    W cestitam ti od srca i pocni se bavit pletenjem kao i ja da ti vrijeme brze prode 😆
    B&B nema te rijeci kojom bih te mogla sad utjesiti ali mislim na tebe 😢

Ako ideš u Ri na uzv pitaj dr o ukidanju crinone,jer ja svoju nisam najbolje shvatila a kasnije zaboravila pitat. On se ukida nakon 12 tj najprije svaka 2 dana pa svaka 3 ali nisam skužila koliko ti skidanje traje

Iz rijeke su mi javili da su do kraja 8mj na godisnjem i da sve obavim kod soc gin, jedino ako je nesto hitno da se javim na kliniku... Moja soc gin je jako dobra pa mogu nju pitati

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Beba
    01. Kolovoz 2018. 10:31

Moja je isto dobra,ali sam skužila da ne zna neke stvari,pitala sam ju ono kad mi je crinone izlazio crn ,rekla je da joj se to ne sviđa,ali ok ako stane na tome,a u Ri su mi odmah rekli da je to normalno.

DANTE

• ชลลดา
    01. Kolovoz 2018. 11:07

ขอบคุณสำหรับความคิดเห็นที่ดีเกี่ยวกับข้อเสนอแนะ ฉันรู้มากขึ้น:k<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->

[table][tr][td]ufabet[/td]
    [/tr]
    [tr][td]สมัครufabet[/td]
    [/tr]
    [tr][td]ยูฟ่าเบท[/td]
    [/tr]
    [/table]

• da.da
    01. Kolovoz 2018. 11:24

Beba

Moja je isto dobra,ali sam skužila da ne zna neke stvari,pitala sam ju ono kad mi je crinone izlazio crn ,rekla je da joj se to ne sviđa,ali ok ako stane na tome,a u Ri su mi odmah rekli da je to normalno.

Da cudno mi je da neki soc gin neznaju takve stvari... Moja se ful kuzi u svasta... Cak i prije nego sam krenula u rijeku isla sam kod nje na folikulometrije za temp odnose

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Beba
    01. Kolovoz 2018. 11:38

da.da

Beba

Da cudno mi je da neki soc gin neznaju takve stvari… Moja se ful kuzi u svasta… Cak i prije nego sam krenula u rijeku isla sam kod nje na folikulometrije za temp odnose

Oni jednostavno nemaju puno iskustva  sa tim stvarima

DANTE

• pinklife
    01. Kolovoz 2018. 14:19

Nova sreca

da.da

da.da

Ja vjerujem da vitamin D ima veliku ulogu u tomu.samo sto to nece da nam kazu doktori.nebi bezveze od nas trazili razinu vitamina D kada se ide u postupak

Meni je moja odmah prepisala vitamin D kapi čim smo krenuli u obradu. I prije nego smo znali kad ćemo uopće krenuti sam ih pila, tako da vjerujem da imam itekako veze

noisette
    01. Kolovoz 2018. 14:33

pinklife

Nova sreca

da.da

da.da

Meni je moja odmah prepisala vitamin D kapi čim smo krenuli u obradu. I prije nego smo znali kad ćemo uopće krenuti sam ih pila, tako da vjerujem da imam itekako veze

Ja sam ih dobila isto prije postupka zbog kvalitete jajnih stanica i na kraju su sve uspjele biti oplođene tako da, ima vjerojatno veze...

• tota
    01. Kolovoz 2018. 14:34

Pozdrav! Pripremam se za stimulirani ivf. Ali ovaj mjesec mi menga kasni vec 5 dana a vec sam trebala kako smo planirali poceti sa injekcijama, jeli se nkome to vec dogodilo? Nikada mi nije menga kasnila, najvise jedan dan..ne znam je li stres u pitanju ili trudnoca. Inace je sve s mojim nalazima u redu, suprug ima smanjen broj pokretnih spermija. Planiram za dan-dva napraviti test i nadam se čudu! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.