Evo meeee! Moja 11.dpt 1 blastocista 347!!!! 😍
Bravo cure,super su vam bete!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Da.da čestitam! Ne sjećam se jel jedam ili dva zametka i jel blastica? Ma predivno.
Wonder nastavi niz molim te.
Jedna jedina i najhrabrija blastica koju sam ikad imala i na kraju je bila toliko hrabra i jaka da je odlucila ostati...
Sve ostale cure pratit cu vas i dalje u stopu i saljem vam svu srecu svijeta za vase veeeelike bete... Cekam javljanja i nadam se u roku od par mjeseci da cete sve biti trudne i da trazimo krecetice skupa
Wonder cestitkeeeeeee
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da.da čestitam! Ne sjećam se jel jedam ili dva zametka i jel blastica? Ma predivno.
Wonder nastavi niz molim te.
Jedna jedina i najhrabrija blastica koju sam ikad imala i na kraju je bila toliko hrabra i jaka da je odlucila ostati…
Sve ostale cure pratit cu vas i dalje u stopu i saljem vam svu srecu svijeta za vase veeeelike bete… Cekam javljanja i nadam se u roku od par mjeseci da cete sve biti trudne i da trazimo krecetice skupa
Wonder cestitkeeeeeee
da,da. ČESTITAM!!! Samo lijepe vijesti ovih dana 😀 i ja sam na kraju imala jednu blastocistu i nadam se da ce biti kao i tvoja- dobitna 😀😀😀😀
wonder čestitam i tebi od srca ♥♥♥ i zelim ti mirnu i uredni trudnoću 😀
Cestitke curke😘. Ja sam poklekla i napravila test. Vidi se blijeda crtica i dosta je vidljiva. Nadam se da ce tamnit svaki dan.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cestitke curke😘. Ja sam poklekla i napravila test. Vidi se blijeda crtica i dosta je vidljiva. Nadam se da ce tamnit svaki dan.
I moja je bila jako jako bljeda... Samo imaj hrabrosti i kupuj razlicite testove. ja sam se testirala u prosjeku svaka dva dana. Sve je to sad igra zivaca i iskreno dok nisam vidila betu nisam vjerovala... Sinoc sam zabrijala da cu dobit menstruaciju.
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Hvala vam curke svima redom ❤😘
Gonal i moja je bila jedva vidljiva vec za 2 dana se lijepo podebljala!
Da.da ti si dobra, svaki drugi dan, ja sam svaki dan radila testove! 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji