Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    28. Svibanj 2018. 17:09

truskawka

Manuella

Truskawka jesi bila na uz?

E jesam..super je sve..sve im se lijepo razvija i bas su aktivni dosta bili valjda jer sam malo pepsija popila prije, a inace takve stvari ne trosim..uglavnom sve je u redu i predivni su 😍😍

Predivno,baš si sretnica!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    28. Svibanj 2018. 17:15

Rayna

nemoj se toliko bojati punkcije,ne znam da li vama nešto daju za bolove ,ali u Ri ne daju ništa,pa opet se izdrži,doduše ja sam imala samo jednu stanicu i da sam znala da ništa ne daju ,uzela bi ja na svoju ruku😁

DANTE

• Manuella
    28. Svibanj 2018. 17:22

Super 😄😄odlicno...bas mi je drago😘😘

truskawka
    28. Svibanj 2018. 17:33

du1988

truskawka

du1988

truskawkau pravu si za utrogestan! Nisam uspjela dobiti svoju MPO doktoricu, ali jesam drugu iz Petrove i rekla je 3x2 vaginalno, folacin i andol 100 mg! I mirovanje kao u bolnici! Tako da sad lezim i nadam se najboljem! 😀

E da..pa znam da i kad sam citala, a i pitala i dr i biloga da mi je rekao da obavezno ide vaginalno nakon ivf-a. A ako pijes Duphastone trebali bi ti povecati terapiju njega. Znam kad sam ja zvala da sam malko prokrvarila prosli put nakon pregleda da mi je rekel obavezno popit jos jedan Duphaston vise i pravilno ih rasporediti tokom 24h. I ako se pojavi svjeza krv da onda na hitnu direkt odem. Ti se samo smiri, ako ti zivci jako rade popij slobodno Normabel 2mg i miruj bas kao i u bolnici. Znaci krevet wc i to je to..jelo nek ti netko donosi u krevet..samo smireno i sve ce bit u redu, budi pozitivna 😘

Pa eto odem na hitnu, tj.na ginekoloski odjel pa sta mi kaze-pij oralno i nikakvo mirovanje posebno…u smislu ako ce se odrzati, odrzat ce se bez obzira na lezanje i mirovanje 🙄 a onda danas potpuno suprotni savjeti iz Petrove! Tako da mi se i pojavi opet svjeza krv, ne vidim smisao vise ici tamo…al nadam se da ni nece biti potrebe!

Ma jooj i oni su sasavi..svasta pricaju..zato ja uvijek nazovem direktno svog dr koji je upoznat sa svime i onda ga pitam sta trebam..ove s hitne ocito boli ona stvar za nas..ili nisu ni upoznati sa svim..

❤N i V💙

• Rayna
    28. Svibanj 2018. 17:59

Beba

Rayna

nemoj se toliko bojati punkcije,ne znam da li vama nešto daju za bolove ,ali u Ri ne daju ništa,pa opet se izdrži,doduše ja sam imala samo jednu stanicu i da sam znala da ništa ne daju ,uzela bi ja na svoju ruku😁

Izdrzat cu ja i tu bol punkcije, taman nista nedobila. Ali vise me boli iščekivanje 😌 Ja sam sad na klomifenima 9.dan ciklusa imala 2 jajne stanice 22mm, da ih je bar punktirala i napravila ivf..vjerujem da bi danas bilo bete 😀 

Grizli
    28. Svibanj 2018. 18:42

Rayna mislim da bis stvarno trebala inzistirat na ivf, moj dr u Ri nije ni spominjala nista drugo osim ivf kad je vidila da sam imala spontane i da je muzu speriogram jako los, rekla da je to gubljenje mog i njenog vremena. 
    Beba sto bi uzela za bolove prije punkcije? Meni pise samo voltaren ampula to daju poslije ili prije? Mislim nisam neki mekusac mogu podnjet bol, al ako mogu ju smanjiti ili zaobici zasto ne. Ja sam se i na akupunkturu narucila vecer pije i vecer poslije punkcije. 
    Zaboravila ime cure sa preljepim slika uzv. Cestitke i super da je sve u redu. Sretno dalje

Beba
    28. Svibanj 2018. 19:07

Grizli

Rayna mislim da bis stvarno trebala inzistirat na ivf, moj dr u Ri nije ni spominjala nista drugo osim ivf kad je vidila da sam imala spontane i da je muzu speriogram jako los, rekla da je to gubljenje mog i njenog vremena.
    Beba sto bi uzela za bolove prije punkcije? Meni pise samo voltaren ampula to daju poslije ili prije? Mislim nisam neki mekusac mogu podnjet bol, al ako mogu ju smanjiti ili zaobici zasto ne. Ja sam se i na akupunkturu narucila vecer pije i vecer poslije punkcije.
    Zaboravila ime cure sa preljepim slika uzv. Cestitke i super da je sve u redu. Sretno dalje

Grizli,nemam pojma zašto to pišu ,jer ne daju taj voltaren,uzmi nešto protiv bolova malo prije punkcije,meni je npr dobar rapidol

DANTE

Grizli
    28. Svibanj 2018. 19:30

👍 budem si ja krkla jedan rapidol. Hvala

• Rayna
    28. Svibanj 2018. 19:43

Grizli

Ma tražit cu ja ivf, smatram da su to moja prava kao pacijentice. 
    Kad sam bila na inseminaciji i cekala da me prozovu,upoznala sam jednu curu koja ima iza sebe dosta punkcija i kaže da je pila neke tablete za smirenje kod kuce na svoju ruku,mislim da je rekla xsanax (tak nekako). Ma da smatram da to nije bas pametno, brijem da se umrtve i jajne stanice...e sad,budi pametan pa znaj. Ja ne bi osobno to nikad napravila. 

• Babylove
    28. Svibanj 2018. 21:07

Grizli pitala si dal je netko pio brufen prine stoperice... ja prvi put nisam nista.. a drugi put kad god bi osjetila ziganje jajnika popila sam ketonal... sad dal je to pomoglo da ne pukne neznam ali eto taj drugi put nije puknuo...
    Trusk ajme predivno cestitke od 💖 jos jednom i neka kuckaju i dalje sve snaznije i da se lijepo razvijaju i da ti i dalje ne moras na cuvanje 🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.