Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    20. Svibanj 2018. 10:44

Gonal

Sretno Didi🤞🤞🤞

Hvala 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    20. Svibanj 2018. 10:46

Du kako si?sutra nam javis betu sigurno ce biti velika..sretnoo

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

du1988
    20. Svibanj 2018. 10:58

Didi28

Stalno mi se spava i svakih 10-15 min mi se piski 😂😂 dosta se brzo umaram i cim duze stojim me pocne boliti trbuh. Tako da se samo izvrcem kao tuljan 😁 ako sam ovakva polutrudna, sto ce tek biti poslije pitam se 😋 nadam se da ce biti sve ok sutra, moram priznati da malo trtarim, ali se brzo zaokupim necim da ne mislim na to! Stvarno mi je vrijeme proletilo! Tebi sretno sutra i javi kako je proslo! 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    20. Svibanj 2018. 12:24

Cure da li koja od vas koja je na ivf postupku je isprobala paralelno i s akupunkturom? Citala sam neke znastvene radove da povecava uspjesnost rezultata ivf za 50-60%. Rekla bi jako uvjerljiv postotak, al me zanimaju vasa iskustva.
    Du bas lijepo da imas vec prve simptome. Drzim fige za skolsku trudnocu

truskawka
    20. Svibanj 2018. 13:42

du1988

Didi28

Stalno mi se spava i svakih 10-15 min mi se piski 😂😂 dosta se brzo umaram i cim duze stojim me pocne boliti trbuh. Tako da se samo izvrcem kao tuljan 😁 ako sam ovakva polutrudna, sto ce tek biti poslije pitam se 😋 nadam se da ce biti sve ok sutra, moram priznati da malo trtarim, ali se brzo zaokupim necim da ne mislim na to! Stvarno mi je vrijeme proletilo! Tebi sretno sutra i javi kako je proslo!

Heheh isto ti je i meni bilo odpocetka i jos uvijek spavam ko tuka stalno 😂😂 to ti je super znak 😘

❤N i V💙

truskawka
    20. Svibanj 2018. 13:44

Grizli

Cure da li koja od vas koja je na ivf postupku je isprobala paralelno i s akupunkturom? Citala sam neke znastvene radove da povecava uspjesnost rezultata ivf za 50-60%. Rekla bi jako uvjerljiv postotak, al me zanimaju vasa iskustva.

Draga, ja sam ti bila na akupunkturi za plodnost prije postupka. Sto god te zanima mozes me pitati tu ili mi mozes poslati na mail truskawka509@gmail.com 😉

❤N i V💙

Grizli
    20. Svibanj 2018. 13:48

truskawka

Grizli

Draga, ja sam ti bila na akupunkturi za plodnost prije postupka. Sto god te zanima mozes me pitati tu ili mi mozes poslati na mail truskawka509@gmail.com 😉

I kako to funkcionira? Koliko puta si isla? Jesi paralelno isla i na ivf ili si prije ivf isla na to? Bas me skroz zanima i to probat posebno ovaj ciklus kad je olaniran ivf mi. Mislim ako ista pomaze na sve sam spremna pa me zanima iskustvo dal vrijedi probat.

truskawka
    20. Svibanj 2018. 14:10

Nama je pomoglo. Isli smo i suprug i ja. Isli smo prije ivf-a jer smo isli prvenstveno zbog mojih migrena pa smo onda usput rekli da zelimo oboje i za plodnost. Isli smo na 10 tretmana i predlozio nam je da mozemo i dan prije aspiracije doci, ali smo bili u frci i nismo otisli..ugl ona definitivno povecava uspjesnost postupka no tocan postotak se ne zna jer je kod svake zene drugacije. Meni je dr koji mi je radio akupunkturu rekao da povecava za sigurnih 20 do 30 posto no ja sam uvjerena da kod nekih i vise. Postoci ti se racunaju na nacin ako ti dr koji ti vodi postupak oplodnje kaze da imas sanse npr od 30 do 50 posto za uspjesnost, akupunktura ce ti to povecati na 36 do 65 posto uspjesnosti. To ti je okviran primjer povecanja koji se kao garantira. Ja ti mogu potvrditi iz najboljeg primjera sto je bilo kod mog supruga je to da je on imao u pocetku 23 posto zivih spermija, sa profertil tabletama je imao 36 posto, a nakon akupunkture (a prestao je trositi profertil) je dosao na 76 posto zivih (na dan aspiracije). Eto to ti je definitivan primjer gdje je zaista akupunktura ucinila cudo ja bi rekla.. kod mene se ne moze dokazati u nikakvim postocima jer nisam nista pratila, ali zato mogu reci da sam se rjesila migrena 100% 😂😂 
    A meni je biolog na dan transfera itako rekao da je moja uspjesnost garantirana s njegove strane 60 do 75 posto (bez da je znao za akupunkturu) i ako dodamo na to onih 20 do 30 posto sto mi je dr za akupunkturu rekao to bi onda bilo 72 do 98.5 posto uspjeha. Eto ako ti nesto nije bas u potpunosti jasno ili imas jos kakvih pitanja ja ti stojim na raspolaganju i definitivno predlazem da odete na akupunkturu ako imalo o tome razmisljate, necete nista izgubiti, a dobit cete puno. I predlazem 10 tretmana jer se sa 10 tretmana ljece kronicne bolesti, a u kronicne bolesti spada svaka bolest koja traje duze od 3 mj. Sretno 😘

❤N i V💙

Grizli
    20. Svibanj 2018. 15:04

Ooo super si mi to objasnila. Vidis mi moramo na ivf zbog mojih spontamih za koje sumnjaju za su uzrokovani katastrofalnim muzevim spermiogramom koji se nakon terapije lijekovima zapravo jos pogorsao umjesto popravio, a ovo svakako zvuci dobro.Mislim da kod njega gore od tog ne moze biti valjda.Sad samo moram pronac akupunkturologa u blizini da i za to ne putujemo u Ri.Bas mi je drago da si mi to rekla.Posto su moji nalazi svi uredni onda valjda cemo imat jednog dana i uspjeha.

truskawka
    20. Svibanj 2018. 16:27

Grizli

Ooo super si mi to objasnila. Vidis mi moramo na ivf zbog mojih spontamih za koje sumnjaju za su uzrokovani katastrofalnim muzevim spermiogramom koji se nakon terapije lijekovima zapravo jos pogorsao umjesto popravio, a ovo svakako zvuci dobro.Mislim da kod njega gore od tog ne moze biti valjda.Sad samo moram pronac akupunkturologa u blizini da i za to ne putujemo u Ri.Bas mi je drago da si mi to rekla.Posto su moji nalazi svi uredni onda valjda cemo imat jednog dana i uspjeha.

Ma imat cete naravno, nek ti muz obavezno ide onda na akupunkturu, a i ti odi nece ti skoditi. Nemojte otici kod nekog neprovjerenog, daj si par dana vremena da odguglas i da vidis tko je u blizini dovoljno strucan. Ja ti znam samo ovog u Zg kod kojeg smo mi isli. Takodjer mozete ici i dan dva prije aspiracije na dodatne tretmane i to je cak i pozeljno. Zelim vam svu srecu 😘😘

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.