Ajme Manuella ovo je predivna slika... hvala ti na tome... sad kad sam vidjela nema sto sve necu proxmci da dozivim pa makar i jeddnu mrvu...
Beba 🤞🤞🤞 sretno i laganini do velike bete...
Didi i tebi sretno da ih bude sto vise..
Ostale curke i vama sretno 💖
Ja sam se pikala danas i evo prezivjela.. zapravo ni osjetila nisam iako kad sam krenula srce mi pocelo lupat ko ludo 😂😂😂
Jutro cure! Uh koliko toga me dočekalo jutros... Ne mogu vas ni popratiti!
Didi ma narasti će oni, ništa ne znači što su sada manji.
Babylove... Točno tako je i meni bilo ali kad se pikneš shvatiš da se to ni ne osijeti. barem neke koristi od ovog špeka na trbuhu :D
Beba sretno!! Najgori dio sad je čekanje... Da se barem moći isključiti od svega i uopće ne misliti na to!
Sretno Didi🤞🤞🤞
Hvala
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Du kako si?sutra nam javis betu sigurno ce biti velika..sretnoo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Stalno mi se spava i svakih 10-15 min mi se piski 😂😂 dosta se brzo umaram i cim duze stojim me pocne boliti trbuh. Tako da se samo izvrcem kao tuljan 😁 ako sam ovakva polutrudna, sto ce tek biti poslije pitam se 😋 nadam se da ce biti sve ok sutra, moram priznati da malo trtarim, ali se brzo zaokupim necim da ne mislim na to! Stvarno mi je vrijeme proletilo! Tebi sretno sutra i javi kako je proslo!

url=https://lilypie.com]
Cure da li koja od vas koja je na ivf postupku je isprobala paralelno i s akupunkturom? Citala sam neke znastvene radove da povecava uspjesnost rezultata ivf za 50-60%. Rekla bi jako uvjerljiv postotak, al me zanimaju vasa iskustva.
Du bas lijepo da imas vec prve simptome. Drzim fige za skolsku trudnocu

Stalno mi se spava i svakih 10-15 min mi se piski 😂😂 dosta se brzo umaram i cim duze stojim me pocne boliti trbuh. Tako da se samo izvrcem kao tuljan 😁 ako sam ovakva polutrudna, sto ce tek biti poslije pitam se 😋 nadam se da ce biti sve ok sutra, moram priznati da malo trtarim, ali se brzo zaokupim necim da ne mislim na to! Stvarno mi je vrijeme proletilo! Tebi sretno sutra i javi kako je proslo!
Heheh isto ti je i meni bilo odpocetka i jos uvijek spavam ko tuka stalno 😂😂 to ti je super znak 😘

❤N i V💙
Cure da li koja od vas koja je na ivf postupku je isprobala paralelno i s akupunkturom? Citala sam neke znastvene radove da povecava uspjesnost rezultata ivf za 50-60%. Rekla bi jako uvjerljiv postotak, al me zanimaju vasa iskustva.
Draga, ja sam ti bila na akupunkturi za plodnost prije postupka. Sto god te zanima mozes me pitati tu ili mi mozes poslati na mail truskawka509@gmail.com 😉

❤N i V💙
Draga, ja sam ti bila na akupunkturi za plodnost prije postupka. Sto god te zanima mozes me pitati tu ili mi mozes poslati na mail truskawka509@gmail.com 😉
I kako to funkcionira? Koliko puta si isla? Jesi paralelno isla i na ivf ili si prije ivf isla na to? Bas me skroz zanima i to probat posebno ovaj ciklus kad je olaniran ivf mi. Mislim ako ista pomaze na sve sam spremna pa me zanima iskustvo dal vrijedi probat.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji