Du kako si?sutra nam javis betu sigurno ce biti velika..sretnoo
Stalno mi se spava i svakih 10-15 min mi se piski 😂😂 dosta se brzo umaram i cim duze stojim me pocne boliti trbuh. Tako da se samo izvrcem kao tuljan 😁 ako sam ovakva polutrudna, sto ce tek biti poslije pitam se 😋 nadam se da ce biti sve ok sutra, moram priznati da malo trtarim, ali se brzo zaokupim necim da ne mislim na to! Stvarno mi je vrijeme proletilo! Tebi sretno sutra i javi kako je proslo!
Hehe super,naravno javim se kad budem gotova..i tebi sretno sutra
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Noisette jel tamo jos aktualno da primaju preko uputnice?
E ovako, nisam stigla napisati kakav je ukupan dojam za Betaplus. Znači, išla sam kod doktorice Romane Dmitrović i ovako na prvu imam samo riječi hvale. Žena je opuštena, stručna i sve lijepo objasni. Za sve probleme je rekla da ima rješenje i nije uopće davala dojam da sumnja u sebe ili u cijeli postupak. Nisam još krenula na postupke ali nakon jednih konzultacija, odlučili smo da nećemo ići dalje u potragu za doktorom nego ćemo ostati u toj klinici. Sestre i svi su jako jako ljubazni, sve objasne i uvijek ih možeš zvati i pitati što god da ti nije jasno. Jako su suosjećajne i nisu nervozne i ljute na cijeli svijet..
Primaju preko uputnice ali za ovu godinu nema više mjesta, tek za iduću iako prednost imaju njihovi pacijenti koji su u postupcima.. Kako postupci budu išli, budem vas izvještavala kako je tamo :)
Ooo super si mi to objasnila. Vidis mi moramo na ivf zbog mojih spontamih za koje sumnjaju za su uzrokovani katastrofalnim muzevim spermiogramom koji se nakon terapije lijekovima zapravo jos pogorsao umjesto popravio, a ovo svakako zvuci dobro.Mislim da kod njega gore od tog ne moze biti valjda.Sad samo moram pronac akupunkturologa u blizini da i za to ne putujemo u Ri.Bas mi je drago da si mi to rekla.Posto su moji nalazi svi uredni onda valjda cemo imat jednog dana i uspjeha.
Ma imat cete naravno, nek ti muz obavezno ide onda na akupunkturu, a i ti odi nece ti skoditi. Nemojte otici kod nekog neprovjerenog, daj si par dana vremena da odguglas i da vidis tko je u blizini dovoljno strucan. Ja ti znam samo ovog u Zg kod kojeg smo mi isli. Takodjer mozete ici i dan dva prije aspiracije na dodatne tretmane i to je cak i pozeljno. Zelim vam svu srecu 😘😘
Hvala, ici cu i ja svakako skoditi ne moze. Malo se raspitala i jedna lijecnica blizu nas se specijalizirala za akupunkturu bas za neplodnost i bolove, a ja pojma nisam imala.Tako da mislim da cu je vec danas kontaktirat i sigurno cu pokusat dogovoriti termin prije aspiracije.Samo da danas sve dogovorim na humanoj koji dan krecem uopce sa hodocascenjem kod njih, taman danas mi i prvi dan m, pa mi odmah lakse jer sam se bojala da cu prerano dobiti. Hvala ti puno.
Grizli,ako sam skuzila ti ides u Ri?i ja sam malo citala o toj akupunkturi,ja bi sa sljedecom menst ako me dr pusti zbog ono malo povisenog inzulina u postupak ali neznam ako cu stic jos i na to prije.Bi isla to u Ri na akupunkturu ili negdje drugdje?
Hvala, ici cu i ja svakako skoditi ne moze. Malo se raspitala i jedna lijecnica blizu nas se specijalizirala za akupunkturu bas za neplodnost i bolove, a ja pojma nisam imala.Tako da mislim da cu je vec danas kontaktirat i sigurno cu pokusat dogovoriti termin prije aspiracije.Samo da danas sve dogovorim na humanoj koji dan krecem uopce sa hodocascenjem kod njih, taman danas mi i prvi dan m, pa mi odmah lakse jer sam se bojala da cu prerano dobiti. Hvala ti puno.
Nema na cemu draga, ako si danas dobila m onda obavezno zovi za akupunkturu stignete jos obaviti barem 6 tretmana, a mozda i vise. Krenite sto prije, nece skoditi. Ja sam taman na zadnjem ili predzadnjem tretmanu dobila m.
Cvijetic uvijek se stigne ici. Jos bolje ako mislis sa sljedecim ciklusom taman prije njega si obavi akupunkturu, ona ti mozda i stabilizira inzulin.
Cure kad dodete na inicijalne razgovore morate im reci sve probleme i bolesti koje imate i onda cete se dogovoriti sto zelite rjesavati, primarno vam je to za plodnost, ali postoje tocke koje se stimuliraju za opcenito uravnotezavanje.
Sretno 😘😘
❤N i V💙
Cvjetic ja sam na humanoj u Ri, a akupunkturu sam dogovorila za sutra u Porecu jer sam iz Istre a to mjesto mi je puno blize nego Rijeka, a i imam tamo prijateljica dosta pa cu ugodno s korisnim kombinirat. Rekla mi ta doktorica da cemo sve dogovoriti da donesem nalaze kako bi mogla sto bolje protokol prilagoditi. Bas se veseli bockanju to. He he.
Cure samo sa vam javim 14 dan transvera 2 blasociste
Beta je 1111.92
Jeee, cestitke😍 jako lijepa beta🤗
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure samo sa vam javim 14 dan transvera 2 blasociste
Beta je 1111.92
Jeee, cestitke😍 jako lijepa beta🤗
Hvala 😘😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji