Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    21. Svibanj 2018. 11:13

Joy

Lily cestitke!!
    To bi mogli bit blizanceki 😉

Hvala draga 

Pikica89
    21. Svibanj 2018. 11:18

_lily_0

Cure samo sa vam javim 14 dan transvera 2 blasociste
    Beta je 1111.92

čestitam super betaa 😍😍

• Cvjetic
    21. Svibanj 2018. 11:34

truskawka

Grizli

Hvala, ici cu i ja svakako skoditi ne moze. Malo se raspitala i jedna lijecnica blizu nas se specijalizirala za akupunkturu bas za neplodnost i bolove, a ja pojma nisam imala.Tako da mislim da cu je vec danas kontaktirat i sigurno cu pokusat dogovoriti termin prije aspiracije.Samo da danas sve dogovorim na humanoj koji dan krecem uopce sa hodocascenjem kod njih, taman danas mi i prvi dan m, pa mi odmah lakse jer sam se bojala da cu prerano dobiti. Hvala ti puno.

Nema na cemu draga, ako si danas dobila m onda obavezno zovi za akupunkturu stignete jos obaviti barem 6 tretmana, a mozda i vise. Krenite sto prije, nece skoditi. Ja sam taman na zadnjem ili predzadnjem tretmanu dobila m.
    Cvijeticuvijek se stigne ici. Jos bolje ako mislis sa sljedecim ciklusom taman prije njega si obavi akupunkturu, ona ti mozda i stabilizira inzulin.

Cure kad dodete na inicijalne razgovore morate im reci sve probleme i bolesti koje imate i onda cete se dogovoriti sto zelite rjesavati, primarno vam je to za plodnost, ali postoje tocke koje se stimuliraju za opcenito uravnotezavanje.
    Sretno 😘😘

Ali jel to moram ic za vrijeme dok se pikam ili mogu i prije?

• Cvjetic
    21. Svibanj 2018. 11:35

_lily_0

Cure samo sa vam javim 14 dan transvera 2 blasociste
    Beta je 1111.92

Super,cestitam!!

• Rayna
    21. Svibanj 2018. 11:37

lily čestitam ti 😀♥😀
    Ne stignem citati sve postove. Ja sam bila 14.5.  na inseminaciji na Vuku, imala sam 8. dan 2 jajne stanice 22mm a pila sam klomifen 50mg 5 dana. Čekam sljedeći ponedjeljak betu. Dobila sm piti neke tablete 3/ na dan. Nekad samo malo osjetim dole neki čudan osjećaj ali brijem da mi je to od tih tableta i pati me mjehur sto imam osjećaj da moram stalno mokriti... To mi je počelo čim sam se vratila iz zg. 
    zanima me da li mogu krenuti odmah u drugi postupak u 6 mjesecu ako sad ne bude nista?! 

_lily_0
    21. Svibanj 2018. 11:43

Hvala svima cure 😍

• Rayna
    21. Svibanj 2018. 11:55

du1988

Cure, kakva su vasa misljenja i misljenja vasih doktora u vezi mirovanja u periodu od pozitivne bete/testa pa do prvog pregleda? Moje misljenje je da radim u skladu s onim kako mi tijelo trazi i da se na treba zalijepiti za krevet i strogo mirovati.

Ja da sam na tvom mjestu ne bih isla na posao. ja sam inače hiperaktivna od jutra do mraka... Neznam sta je sjest i surfat po internetu,piti kavu. Samo rad, sport i rad. Uglavnom, ja sam imala spontani na poslu i doslovno sam isla na wc i plod mi je otišao u wc školjku.. radim fizikaliju na poslu, udisem kemiju. Znam i da taj spontani nije bio od posla vec eto..nesto nije bilo dobro i tijelo je odbacilo. Ali netreba ti da udises kemiju jer ti nitko hvala nece reci. Kod mene su cure sa posla momentalno isle na komplikacije a sjedile u uredima. Zato me poslušaj, idi na komplikacije...uzivaj, radi laganini kod kuce 😀♥ Sretno!!!

m.girl6
    21. Svibanj 2018. 12:01

Čestitke svima drage moje, a sve one koje ste u iščekivanju šaljem veliki zagrljaj! 
    Samo da se javim da smo danas bili na uzv i srčeko kuca ko ludo, osjećaj neopisiv! 
    Još uvijek sam u šoku. Sad sam 7+1 

Noa 💙

Pikica89
    21. Svibanj 2018. 12:16

m.girl6

Čestitke svima drage moje, a sve one koje ste u iščekivanju šaljem veliki zagrljaj!
    Samo da se javim da smo danas bili na uzv i srčeko kuca ko ludo, osjećaj neopisiv!

😍😍😍😍😍 Sad samo uživaj u trudnoći 😊

du1988
    21. Svibanj 2018. 12:21

m.girl6

❣️❣️❣️ ja cekam na iglama, nalaz bete ce biti iza 13h! 
    Lily cestitaaaaaam! Moras li ponavljati u srijedu??

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.