Moja punkcija je u ponedjeljak imam 3 folikula koji je jedan vodeci velikii na toga računa. Dva su manja 14mm dali će oni narasti mozda fo ponedjeljka veceras štoperica,bas se veselim..ostalim curama sretnoo..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Moja punkcija je u ponedjeljak imam 3 folikula koji je jedan vodeci velikii na toga računa. Dva su manja 14mm dali će oni narasti mozda fo ponedjeljka veceras štoperica,bas se veselim..ostalim curama sretnoo..
Sigurno ce narasti. Ja sam imala na zadnjem uzv 3 manja od 14mm i svi su narasli. Sretno 😘
❤N i V💙
Sigurno ce narasti. Ja sam imala na zadnjem uzv 3 manja od 14mm i svi su narasli. Sretno 😘
Aa znaci ima nade da narastu.znam da je jedan folikul dovoljan ali opet me neki strah uhvati sto ako cu imati jedan i taj se ne oplodi a ovako dok ih je vise imam vece šanse ds dodjem do transfera. .ma bit ce sve ok moraa.hvala ti draga.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Sretno Didi i mojih se 7 pretvorilo u 12 😂😂
Hvala ti..ozbiljno lijepi broj hehee..Joy u kojoj si ti fazi toliko nas ima da nemogu sve zapamtiti
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Aa znaci ima nade da narastu.znam da je jedan folikul dovoljan ali opet me neki strah uhvati sto ako cu imati jedan i taj se ne oplodi a ovako dok ih je vise imam vece šanse ds dodjem do transfera. .ma bit ce sve ok moraa.hvala ti draga.
Ma nemoj nista brinuti, bit ce sve super. Vjeruj u taj, makar bio jedan. Ja sam zeljela dva (nisam bila presretna sa idejom o smrzavanju) i dobili smo dva. I kad mi je rekao da izgleda da ce samo jedan nastaviti rasti ja sam vjerovala i u tog drugog i eto ih oba su narasla 😄😍 sad ce se jos malo natjecati tko ce bit veci 😊😅
❤N i V💙
Beba pa to je onda super vjest ako je doslo do transfera a kazes da je to rijetko uspjesno. Ajde bas se nadam da ce se sve lijepo razvijati dalje od srca ti to zelim. Ja idem ovaj tjedan na dogovor za prvi postupak isto u prirodnom ciklusu i bas nemam nikakve nade da ce uspjet ista ovog puta. Pstale cure sretno svima
Ajme Manuella ovo je predivna slika... hvala ti na tome... sad kad sam vidjela nema sto sve necu proxmci da dozivim pa makar i jeddnu mrvu...
Beba 🤞🤞🤞 sretno i laganini do velike bete...
Didi i tebi sretno da ih bude sto vise..
Ostale curke i vama sretno 💖
Ja sam se pikala danas i evo prezivjela.. zapravo ni osjetila nisam iako kad sam krenula srce mi pocelo lupat ko ludo 😂😂😂
Jutro cure! Uh koliko toga me dočekalo jutros... Ne mogu vas ni popratiti!
Didi ma narasti će oni, ništa ne znači što su sada manji.
Babylove... Točno tako je i meni bilo ali kad se pikneš shvatiš da se to ni ne osijeti. barem neke koristi od ovog špeka na trbuhu :D
Beba sretno!! Najgori dio sad je čekanje... Da se barem moći isključiti od svega i uopće ne misliti na to!
Sortiraj odgovore
Najstariji