Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebica2
    24. Kolovoz 2014. 10:26

Bok svima. Dali se dobiva porodiljna naknada za prvo dijete ili samo na drugo i svako sljedeće??  I kolika bi ona bila,recimo u Sl.Brodu i dali se dobiva što od grada i koliko? Ne radimo ni muž ni ja i nemamo nikakva primanja i nismo prijavljeni na burzi..hvala

24. Kolovoz 2014. 10:39

bebica

Bok svima. Dali se dobiva porodiljna naknada za prvo dijete ili samo na drugo i svako sljedeće??  I kolika bi ona bila,recimo u Sl.Brodu i dali se dobiva što od grada i koliko? Ne radimo ni muž ni ja i nemamo nikakva primanja i nismo prijavljeni na burzi..hvala

Porodiljna naknada nema veze s tim koje ti je to dijete. Prima se za svako dijete. Za ne zaposlene majke ona iznosi 1663 kn i nema veze ako nisi na burzi. Bitno je samo da imas vazece zdravstveno osiguranje. Mjesto stanovanja nema veze s iznosom porodiljne naknade, ona je ista za sve ne zaposlene majke u hr.
    Sto se tice naknade od grada, to moras provjeriti, mozda ima na netu na stranici od grada. Ja znam samo za Zagreb.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bebica :)

kimito
    24. Kolovoz 2014. 11:01

ProudMomy, koliko je za Zagreb? Za prvo dijete

24. Kolovoz 2014. 11:15

kimito

ProudMomy, koliko je za Zagreb? Za prvo dijete

Prvo dijete - 1800 kn, u dvije rate tokom jedne godine.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kimito
    24. Kolovoz 2014. 14:01

Hvala!

24. Kolovoz 2014. 14:11

kimito

Hvala!

Nema na cemu draga!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• lusilu
    24. Kolovoz 2014. 18:41

ProudMomy ja sad trebam otvorit porodiljni u 9 mj. Onih 45vdana prije.jel znas mozda kolko se dobiva prvih 6 mj. A kolko drugih,nesto se prica da je izaso novi zakon al nigdjr nemogu nac!i jos me zanima za tu naknadu od grada i hzzo da li i ja i muz moramo bit na istoj adresi ili to nema veze?

DarijaZ
    24. Kolovoz 2014. 18:47

lusilu

ProudMomy ja sad trebam otvorit porodiljni u 9 mj. Onih 45vdana prije.jel znas mozda kolko se dobiva prvih 6 mj. A kolko drugih,nesto se prica da je izaso novi zakon al nigdjr nemogu nac!i jos me zanima za tu naknadu od grada i hzzo da li i ja i muz moramo bit na istoj adresi ili to nema veze?

Ako sam ja dobro shvatila , ovo kaj dobijes od grada je bitno da je jedan od roditelja minimlano 5 godina  prijavljen u Zagrebu i mislim da je bitno da ste oboje prijavljeni na istoj adresi...isto tako i za hzzo ke bitno da ste na istoj adresi...

Lusilu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani