ta trudnicka ambulanta je ziva komedija. danas sam bila i prvi put su me prikopcali na ctg. prvo nest nije bilo kak spada jer je uredjaj pistal pa me sestra zamolila da si drzim ono kaj stave na trbuh. tak da sam dvadeset minuta si to drzala da ne ispadne. onda sam isla doktoru i kak sam se naglo digla mi je pozlilo pa su svi tam skocili. doktor je obavil pregled i samo mi je reko da ostanem lezat i da se dignem kad ce mi bit bolje. kad je sestra usla ga je oprala da zasto ne otvori prozor i polegne me na bok jer kad lezis na ledjima pritisces krve zile pa ti je jos gore. a doktor samo onak lezerno:.a vidite nisam se toga sjetio:) ugl. jedva cekam porod tamo. al ta sestra je ljubazna a doktor mi djeluje malo umisljeno
Ojoj....pa tebi je danas bilo bas veselo
Kod kojeg si dr bila?
Ja idem u cetvrtak opet.
Cure koje su nedavno rodile na Sv. Duhu kad su posjete? Od kad do kad? Hvala
po manje više svim bolnicama su posjete od 16 do 17 h, pa vjerojatno i na sv. Duhu tako.
Blizi se moja druga kontrola u TA, 01.10.u 8 h. Ima jos netko taj termin? Ulazim u 38 tt, pretpostavljam da ce kontrole sada biti cesce.
Rodila sam prije 3.mj na Sv.Duhu. To mi je bio od početka prvi izbor. Posjeti trudničkog ambulanti su mi bili kako kad, nekad ok, nekad čista muka. Prka mi je bio na početku par puta... niti jednom me nije pregledao
Ugl, ne bi više tamo išla da se mene pita...
Evo cure ja sam rodila na sv. Duhu prije tjedan dana i za rodiliste imam samo rijeci hvale. Od trenutka kad sam usla unutra svi su bili ljubazni i pruzali mi podrsku u svemu iak je bilo 4 ujutro. Epiduralnu sam dobila bz problema cak su mi nudili i nesto protiv bolova dok docekam da mi mogu dati epi. Porodio me dr. Vasilj i bio je super. Cijelo vrijeme je bio uz mene i bodrio me i hvalio. U onoj muci tiskanja to mi je stvarno puno znacilo. I babica Lili koja je isto bila prekrasna. Eto nadam se da sam vas bar malo utjesila jer meni je ovaj porod stvarno ostao u predivnom sjecanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji