Porod u bolnici Sv. Duh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    11. Rujan 2014. 09:59

Ima i pacijenata koji mogu itekako lagati i izmišljati.a tko ce ga sad znati!držim fige da se maleni okrene ♡ a kad je vaš termin??

pčelica9
    11. Rujan 2014. 10:44

A ko bi ti znao kaj oni tam isto smuljaju, ove u TA ok rade, mislim glupo je kaj te uopće naručuju u određeno vrijeme, ali moraju jer bi inače svi došli ujutro pa bi cijeli dan bila gužva ovako ipak one to razrijede. Mene je za slijedeći put naručila da dođem u 11, a vidjela sam na ekranu da u biti piše kao slijedeći slobodni termin 12 i 15. Kaos u svakom slučaju, ali bar paze po toj svojoj bilježnici kako je ko došao pa je i to ok, da baš ne čekaš sto godina.

Lida2
    11. Rujan 2014. 13:11

A znaci svuda je isto :) Ajde bar ne moramo za necim drugim zuditi

pčelica9
    11. Rujan 2014. 15:04

Nije bilo prestrasno kaze da ju je u jednom trenu malo zaboljelo u stvari vise nekakav neugodan osjecaj i doktor je odmah prestao. Nije joj uspio bebu do kraja okrenuti jer se nije dala,okrenuo ju je poprecke ap je rekao da ce vidjeti da li ce se iz tog polozaja okrenuti na glavicu jee vise nije htio cackati po njoj, ali malena se okrenula natrag na zadak tak da je ona isla na carski. Ali curi koja je bila s njom je okrenuo bebicu skroz. Valjda ovisi ipak o vise stvari da li ce uspijeti ili ne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.