Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    06. Ožujak 2015. 12:08

Cure koliko ste cekali kupon za pelene od konzuma?ja vec ful dugo cekam

Baby1
    06. Ožujak 2015. 12:33

Silvia

Cure koliko ste cekali kupon za pelene od konzuma?ja vec ful dugo cekam

Ja sam možda nekih mjesec dana... ne bi sad baš mogla točno reći. Mislim da je netko ovdje napisao da se čeka i do 6 tjedana 

• sladja28
    06. Ožujak 2015. 16:55

Naisla i ja na ovu temu i bacila se na posao :-)  hipp mi napisao da imaju nesto uzoraka i brosura i da ce poslati,  Filip trade me trazili adresu pa ce valjda stici koja pufi pelenica, a za radosnicu mi nisu nista odgovorili, nadam se da ce stici :-)

Baby1
    06. Ožujak 2015. 17:11

sladja28

Naisla i ja na ovu temu i bacila se na posao :-)  hipp mi napisao da imaju nesto uzoraka i brosura i da ce poslati,  Filip trade me trazili adresu pa ce valjda stici koja pufi pelenica, a za radosnicu mi nisu nista odgovorili, nadam se da ce stici :-)

Tako treba!  Ma poslat će ti sve, samo strpljivo, meni stiže, a više se maltene ni ne sjećam kome sam sve slala hahha. Ugodno me iznenadi paketić! 

• sladja28
    06. Ožujak 2015. 20:06

Kaze meni muz kak ti se da, sada ce te samo gnjaviti prek maila :-)  a ne kuzi kako nas zene i takve sitnice vesele :-)

Mina19
    11. Ožujak 2015. 11:03

sladja28

Kaze meni muz kak ti se da, sada ce te samo gnjaviti prek maila :-)  a ne kuzi kako nas zene i takve sitnice vesele :-)

hehe i moj meni, ''..ma ti si luda, kako imaš volje za to..'' :D
    ali i mene veseli paketići kad stignu....

Baby1
    07. Ožujak 2015. 09:20

Ma meni to ne smeta, ako mi se da pročitam, ako ne obrišem i bok! Ali čak ni ne gnjave previše 

Bebach22
    09. Ožujak 2015. 13:50

Cure,i ja sam svima poslala mailove pa ćemo vidjet dal će ista od toga stići
    I poslala sam nestle mail i učlanila se u njihov baby klub:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani