Cure koliko ste cekali kupon za pelene od konzuma?ja vec ful dugo cekam
Cure koliko ste cekali kupon za pelene od konzuma?ja vec ful dugo cekam
Ja sam možda nekih mjesec dana... ne bi sad baš mogla točno reći. Mislim da je netko ovdje napisao da se čeka i do 6 tjedana

Naisla i ja na ovu temu i bacila se na posao :-) hipp mi napisao da imaju nesto uzoraka i brosura i da ce poslati, Filip trade me trazili adresu pa ce valjda stici koja pufi pelenica, a za radosnicu mi nisu nista odgovorili, nadam se da ce stici :-)
Naisla i ja na ovu temu i bacila se na posao :-) hipp mi napisao da imaju nesto uzoraka i brosura i da ce poslati, Filip trade me trazili adresu pa ce valjda stici koja pufi pelenica, a za radosnicu mi nisu nista odgovorili, nadam se da ce stici :-)
Tako treba! Ma poslat će ti sve, samo strpljivo, meni stiže, a više se maltene ni ne sjećam kome sam sve slala hahha. Ugodno me iznenadi paketić!

Kaze meni muz kak ti se da, sada ce te samo gnjaviti prek maila :-) a ne kuzi kako nas zene i takve sitnice vesele :-)
Kaze meni muz kak ti se da, sada ce te samo gnjaviti prek maila :-) a ne kuzi kako nas zene i takve sitnice vesele :-)
hehe i moj meni, ''..ma ti si luda, kako imaš volje za to..'' :D
ali i mene veseli paketići kad stignu....

Ma meni to ne smeta, ako mi se da pročitam, ako ne obrišem i bok! Ali čak ni ne gnjave previše

Cure,i ja sam svima poslala mailove pa ćemo vidjet dal će ista od toga stići
I poslala sam nestle mail i učlanila se u njihov baby klub:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji