Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    06. Ožujak 2015. 12:08

Cure koliko ste cekali kupon za pelene od konzuma?ja vec ful dugo cekam

• sladja28
    06. Ožujak 2015. 16:55

Naisla i ja na ovu temu i bacila se na posao :-)  hipp mi napisao da imaju nesto uzoraka i brosura i da ce poslati,  Filip trade me trazili adresu pa ce valjda stici koja pufi pelenica, a za radosnicu mi nisu nista odgovorili, nadam se da ce stici :-)

• sladja28
    06. Ožujak 2015. 20:06

Kaze meni muz kak ti se da, sada ce te samo gnjaviti prek maila :-)  a ne kuzi kako nas zene i takve sitnice vesele :-)

Baby1
    07. Ožujak 2015. 09:20

Ma meni to ne smeta, ako mi se da pročitam, ako ne obrišem i bok! Ali čak ni ne gnjave previše 

Bebach22
    09. Ožujak 2015. 13:50

Cure,i ja sam svima poslala mailove pa ćemo vidjet dal će ista od toga stići
    I poslala sam nestle mail i učlanila se u njihov baby klub:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.