Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana862
    24. Veljača 2015. 10:40

cure, vi koje ste pisale Nivei za uzorke na koji mail ste slale ? - na njihovoj stranici postoji mogućnost slanja samo preko onog njihovog obrasca...

• ivana862
    [OBRISANO] 25. Veljača 2015. 12:11
    Baby1
    25. Veljača 2015. 10:36

Možeš poslati preko obrasca, a meni su odgovorili s ove adrese: nivea@omegamedia.hr

Baby1
    25. Veljača 2015. 10:39

Danas su mi stigli uzorci SAN10 prirodne kozmetike-dnevna, noćna i dječja krema. Predivno mirišu, baš onako prirodno! :)

Gricko3
    26. Veljača 2015. 12:05

I meni doslo od San-10 prirodna kozmetika :)
    I prelipoo mirisu 

Baby1
    26. Veljača 2015. 14:42

Gricko

I meni doslo od San-10 prirodna kozmetika :)
    I prelipoo mirisu 

Da, čine mi se baš dobre kreme! Pogotovo ova dječja za guzu. A još sve prirodno...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

cipelica
    26. Veljača 2015. 15:25

i meni stiga San, a toliko malene kremice, mogle su bit i mrvu veće hahaha

Gricko3
    26. Veljača 2015. 15:55

hahah iskreno lipse mi je vidit u ovim malim posudicama nego u onim kesicama

Baby1
    27. Veljača 2015. 13:13

Gricko

hahah iskreno lipse mi je vidit u ovim malim posudicama nego u onim kesicama

Slažem se! Piše na letkiću da ima u ljekarnama, jel možda netko provjerio? Ak stvarno ima onda je to puno bolje nego da moramo plaćati poštarinu. Sviđa mi se dječja krema...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

cipelica
    26. Veljača 2015. 18:00

ma je, al su mogle bit veće haha, odma san si naručila jednu dnevnu i jednu noćnu...noćna miriše mrak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani