Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    20. Veljača 2015. 18:05

meni jučer vrag nije dao mira i poslala sam mail Nivei, kako nisam ništa dobila od njih  i sad čitam da ste neke danas dobile, odgovorili su mi 
    Poštovana,
    zahvaljujemo na Vašem upitu. Prijave za NIVEA Baby uzorke prikupljamo kroz cijeli mjesec i početkom idućeg započeti ćemo sa slanjem pošiljki s uzorcima.
    Možete ih očekivati tijekom idućeg mjeseca.

eto nisu tako loši 

Bubamara8
    21. Veljača 2015. 00:22

Ja sam uzela mrezaste gacice u ljekarni i super su. Sto se tice grudnjaka za dojenje - grudi nece buknuti dok ne dobijete mlijeko. Cca 24-48 sati nakon poroda. Preporuka 2 broja veci. 

• jops2
    23. Veljača 2015. 12:36

hej hej evo samo da javim da se u svim intersparovim hipermarketima (osim onoga u Buzinu) može po rođenju djeteta podići paket Sretna beba Family service, samo treba na uvid otpusno pismo iz rodilišta ili neki drugi dokaz o rođenju djeteta.

• ivana862
    24. Veljača 2015. 10:18

mene jučer obradovala radosnica od bebimila :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.