Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    19. Veljača 2015. 15:51

za prvi porod sam bila u ljekarni kupila mrežaste gaćice i bile su odlične, probat ću i te jedne to.to  jer imam popust pa ću vidit

ribica11
    19. Veljača 2015. 23:57

a moguće je da u tim prvim danima dok ne krene mlijeko preporučuju prirodno bez grudnjaka, a sad za to spavanje nemam pojma... gledala sam te grudnjake i sve su bez žice, ja ću ipak nosit grudnjak i po noći, bolje da mi bude neudobno nego da mi se sve objesi pa da poslije žalim zbog toga..

Mare121
    20. Veljača 2015. 14:37

Meni je danas napokon stigao paketić od Nivee, mali paketić vlažnih maramica, naljepnica za auto, tester baby šampon i kupka u jednom i nekakav priručnik.
    S obzirom da su mi prije više od mjesec dana odgovorili da će poslati i ništa nije stizalo danas ugodno iznenađenje.

cipelica
    20. Veljača 2015. 15:15

i meni danas napokon stigao poklončić od nivee, sve isto kao i mari

Lollypop
    20. Veljača 2015. 16:11

Bice da je onda krenula tura. Tribale bi sve onda dobit ovih dana.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    20. Veljača 2015. 17:31

Evo i meni je danas stigla Nivea¨! Nisam je više ni očekivala pa sam se baš obradovala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.