Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    18. Veljača 2015. 14:56

nisam ni ja dobila od Nivee, isti mail su mi poslali 03.02. a danas mi je stiglo od Dietpharma Centravit postnatal

Baby1
    18. Veljača 2015. 15:44

Cure, a jeste se vi učlanile u taj neki Nivein klub za bebe? 
    Ja jesam još prije i kad sam im poslala mail za testere su mi odmah odg. da će mi poslati s tim da sam naglasila i da sam u njihovom klubu (mislim da se zove My Nivea baby, pogledajte na njihovoj web str. ako vam se da), i uredno mi poslali testere, i vlažne m., i naljepnicu za auto... Tako da eto, probajte ako želite. S tim da mi sad svaki tjedan šalju kao newsletter što mogu očekivati u kojem tt.

ribica11
    19. Veljača 2015. 12:01

Baby1

Cure, a jeste se vi učlanile u taj neki Nivein klub za bebe? 
    Ja jesam još prije i kad sam im poslala mail za testere su mi odmah odg. da će mi poslati s tim da sam naglasila i da sam u njihovom klubu (mislim da se zove My Nivea baby, pogledajte na njihovoj web str. ako vam se da), i uredno mi poslali testere, i vlažne m., i naljepnicu za auto… Tako da eto, probajte ako želite. S tim da mi sad svaki tjedan šalju kao newsletter što mogu očekivati u kojem tt.

ja sam isto u njihovom klubu i nisu mi nista poslali, ma tko ih sljivi, bas su bezobrazni, bitno da svaki tjedan salju newsletter

Gricko3
    18. Veljača 2015. 16:00

Ja sam poslala da sam trudnica i da zelim isprobat testere za bebu ako imaju i odma su odg i dosli su mi nakon tjedan dana

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    19. Veljača 2015. 10:54

Isla sam danas u dm, uzela maminu dm karticu i provukla je za bonus za mame  dobila biobazinu kremu za rukeeee u tubi hihihi imaju i nove torbice, iako je meni stara torbica lipsa. Ova je nekako...za speceraj 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    19. Veljača 2015. 12:09

Ah, ne znam onda...Žao mi je da ti nisu ništa poslali 

Nego, htjela sam još komentirati za one jednokratne gaće iz Konzuma to.to-te gaće mi se čine dobre, jer ja sam uzela prvo u Mulleru, i kad sam ih otvorila vidjela sam da su dosta loše. Jednom sam ih obukla za probu i odmah su se oporile sa strane...  Trenutno sam u potrazi za dobrim jednokratnim gaćama (u koje će stat hrpa uložaka), ima tko kakav prijedlog? Nisam još bila u ljekarni pa ne znam kakve tamo nude?

Tina160
    20. Veljača 2015. 17:39

Baby1

Ah, ne znam onda…Žao mi je da ti nisu ništa poslali 

Nego, htjela sam još komentirati za one jednokratne gaće iz Konzuma to.to-te gaće mi se čine dobre, jer ja sam uzela prvo u Mulleru, i kad sam ih otvorila vidjela sam da su dosta loše. Jednom sam ih obukla za probu i odmah su se oporile sa strane…  Trenutno sam u potrazi za dobrim jednokratnim gaćama (u koje će stat hrpa uložaka), ima tko kakav prijedlog? Nisam još bila u ljekarni pa ne znam kakve tamo nude?

ja imam brdo informacija o tim gaćicama i na kraju da su najbolje one iz dm-a .. piše na njima mama,mrežaste hlačke i dobiješ ih 5 u paketu

11.7. <3 can't wait :)

ribica11
    19. Veljača 2015. 12:14

i ja sam gledala te to.to jednokratne i vidjela sam u Mulleru, znaci te iz Mullera nisu dobre, nigdje dalje nisam vidjela.. jeste kupovale grudnjak za doljenje? mislim da cu ja zadnji mjesec, da mi nebi bio premali hiihii

Baby1
    19. Veljača 2015. 13:46

ribica

i ja sam gledala te to.to jednokratne i vidjela sam u Mulleru, znaci te iz Mullera nisu dobre, nigdje dalje nisam vidjela.. jeste kupovale grudnjak za doljenje? mislim da cu ja zadnji mjesec, da mi nebi bio premali hiihii

meni osobno nisu bile dobre...a i nekako su me stiskale oko nogu, a ove mrežaste su odlične koliko mi se čini-ne stežu, lako se navlače, prozračne... A za grudnjak sam upravo komentirala u "Pripremama za bebu" da ću uzeti samo jedan. Isto čekam zadnji čas da vidim hoće mi sise možda kojim slučajem buknit  Općenito sam zbunjena veličinama sad u trudnoći, nikad ne znam koju vel. čega bi uzela!

Leda2
    19. Veljača 2015. 13:38

Ja sam mislila u Konzumu To to gaće uzet, dobila sam popust. Ribice ja neću ni kupovati grudnjak, uzet ću one sprtske topove, kažu da su dobri, a ako budem imala potrebu kad rodim lako ga odem uzet za dva tri tjedna, toliko ću izržati!

ribica11
    19. Veljača 2015. 23:37

Leda

Ja sam mislila u Konzumu To to gaće uzet, dobila sam popust. Ribice ja neću ni kupovati grudnjak, uzet ću one sprtske topove, kažu da su dobri, a ako budem imala potrebu kad rodim lako ga odem uzet za dva tri tjedna, toliko ću izržati!

negdje sam procitala da grudi moraju biti čvrsto za vrijeme dojenja kao da se poslije ne objese i kao preporuča se i spavanje u grudnjaku... e sad.. koliko je to točno.. gledala sam u h&m-u ima dobrih sa podstavom, da se i poslije iskoristi a ne one obične pamučne, ali mislila sam pričekat još do zadnjeg mjeseca možda još malo porastu hiiihiii

=http://lilypie.com]

Lollypop
    19. Veljača 2015. 13:48

Ja dobila grudnjak za dojenje na pocetku trudnoce. Rekla top, dobila to. A vec mi je onda bio mali. A jbg, poklon je pa sta cu.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani