san10.hr/ Evo njihova web str., uglavnom, prirodna kozmetika.
Poslala ja dragog u ljekarnu koja nije na popisu u Family service al neka pita. I dolazi on s kesom "Sretna beba" i da popunim neke podatke i normalno ja gledan moram popunit datum rodenja djeteta i znam da taj paketic ide kad se beba rodi a on mi kaze kako joj ga je pitala jesam li rodila ili trudna i on reka da sam trudna...I ja otvorim kesu a unutra 1.skroz drugi broj nego na kesi znaci kesa je otvarana 2. Sami neki papiri i Moj prvi album i sudokrem toliko mal da smo ga jedva primjetili u kesi haha i ja to sve lipo zapakiram i kazem njemu da ce to u ponediljak vratit i ic u drugu ljekarnu pitat neki normalni paket.
Sicam se prije je taj paket sretna beba dolazia u malom kao kufericu sa punooo stvarcica a ovo sad je bilo zali Boze potrosenog goriva do ljekarne.
Niti trazim previse niti sam previse ocekivala al nakon paketica od Hippa i Nivee koji su se bar potrudili za ovo neman komentara.
Poslala ja dragog u ljekarnu koja nije na popisu u Family service al neka pita. I dolazi on s kesom "Sretna beba" i da popunim neke podatke i normalno ja gledan moram popunit datum rodenja djeteta i znam da taj paketic ide kad se beba rodi a on mi kaze kako joj ga je pitala jesam li rodila ili trudna i on reka da sam trudna…I ja otvorim kesu a unutra 1.skroz drugi broj nego na kesi znaci kesa je otvarana 2. Sami neki papiri i Moj prvi album i sudokrem toliko mal da smo ga jedva primjetili u kesi haha i ja to sve lipo zapakiram i kazem njemu da ce to u ponediljak vratit i ic u drugu ljekarnu pitat neki normalni paket.
Sicam se prije je taj paket sretna beba dolazia u malom kao kufericu sa punooo stvarcica a ovo sad je bilo zali Boze potrosenog goriva do ljekarne.
Niti trazim previse niti sam previse ocekivala al nakon paketica od Hippa i Nivee koji su se bar potrudili za ovo neman komentara.
ja sam naručila preko maila od njih.. rekla sam da moja gine.nije na njiovom popisu..a do ljekarne nisam u stanju bla,bla.. i sve mi je došlo u paketu.. puno njih se žalilo da ovako ko ti ne dobe ništa skoro i sve polovično
11.7. <3 can't wait :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
jesi dobila paket evo me? i sta si dobila u njemu
jesi dobila paket evo me? i sta si dobila u njemu
da.. letke,knjigice o previjanju,prehrani.. sudokrem,malu dječju mast,pelenu, malu nivea kremu.. i neke popuste u lesnini ako imaš xxl card
onda cu im ja pisat kako sam dobila otvorenu kesu hah valjda ce mi poslat
Nemoj se ni mucit, nije vrijedno za*ebancije :D
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
mail te ne košta
danas stigao paketic od Hipp-a, slatko je kašikica, dvije vrećice čaja, naljepnica za auto, ulje za tijelo i njihove brošure
pozdrav ribica ,
molim te možeš li napisati gdje si se javila hipp-u za paketić, bila sam na njihovoj stranici no nisam ništa mogla naći, jesi slala mail direktno ili....
thx
iz muellera mi napokon odgovorili da će mi poslat kući kupone s popustima, a već mi ih mama predigla, tako da ću imat duple....a muž mi jučer predigaa u dm-u paketić i super mi je šta sam dobila biobaza mlijeko za tijelo u trudnoći, nisam znala da se to dobije....a nije ni mini pakiranje, normalna veličina
iz muellera mi napokon odgovorili da će mi poslat kući kupone s popustima, a već mi ih mama predigla, tako da ću imat duple….a muž mi jučer predigaa u dm-u paketić i super mi je šta sam dobila biobaza mlijeko za tijelo u trudnoći, nisam znala da se to dobije….a nije ni mini pakiranje, normalna veličina
Mislis onaj popust 10kn na biobazu?
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
iz muellera mi napokon odgovorili da će mi poslat kući kupone s popustima, a već mi ih mama predigla, tako da ću imat duple….a muž mi jučer predigaa u dm-u paketić i super mi je šta sam dobila biobaza mlijeko za tijelo u trudnoći, nisam znala da se to dobije….a nije ni mini pakiranje, normalna veličina
Jooj, kako dobro! Sad mi je žao što sam brže-bolje pokupila prošle godine, a mogla sam lijepo čekat...nestrpljiva!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji