Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    06. Veljača 2015. 14:28

san10.hr/ Evo njihova web str., uglavnom, prirodna kozmetika.

Gricko3
    06. Veljača 2015. 15:58

Poslala ja dragog u ljekarnu koja nije na popisu u Family service al neka pita. I dolazi on s kesom "Sretna beba" i da popunim neke podatke i normalno ja gledan moram popunit datum rodenja djeteta i znam da taj paketic ide kad se beba rodi a on mi kaze kako joj ga je pitala jesam li rodila ili trudna i on reka da sam trudna...I ja otvorim kesu a unutra 1.skroz drugi broj nego na kesi znaci kesa je otvarana 2. Sami neki papiri i Moj prvi album i sudokrem toliko mal da smo ga jedva primjetili u kesi haha i ja to sve lipo zapakiram i kazem njemu da ce to u ponediljak vratit i ic u drugu ljekarnu pitat neki normalni paket.
    Sicam se prije je taj paket sretna beba dolazia u malom kao kufericu sa punooo stvarcica a ovo sad je bilo zali Boze potrosenog goriva do ljekarne. 
    Niti trazim previse niti sam previse ocekivala al nakon paketica od Hippa i Nivee koji su se bar potrudili za ovo neman komentara.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    06. Veljača 2015. 16:07

jesi dobila paket evo me? i sta si dobila u njemu

Gricko3
    06. Veljača 2015. 17:15

onda cu im ja pisat kako sam dobila otvorenu kesu hah valjda ce mi poslat

ribica11
    06. Veljača 2015. 19:41

danas stigao paketic od Hipp-a, slatko je  kašikica, dvije vrećice čaja, naljepnica za auto, ulje za tijelo i njihove brošure

cipelica
    07. Veljača 2015. 12:37

iz muellera mi napokon odgovorili da će mi poslat kući kupone s popustima, a već mi ih mama  predigla, tako da ću imat duple....a muž mi jučer predigaa u dm-u paketić i super mi je šta sam dobila biobaza mlijeko za tijelo u trudnoći, nisam znala da se to dobije....a nije ni mini pakiranje, normalna veličina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.