Poslala ja dragog u ljekarnu koja nije na popisu u Family service al neka pita. I dolazi on s kesom "Sretna beba" i da popunim neke podatke i normalno ja gledan moram popunit datum rodenja djeteta i znam da taj paketic ide kad se beba rodi a on mi kaze kako joj ga je pitala jesam li rodila ili trudna i on reka da sam trudna...I ja otvorim kesu a unutra 1.skroz drugi broj nego na kesi znaci kesa je otvarana 2. Sami neki papiri i Moj prvi album i sudokrem toliko mal da smo ga jedva primjetili u kesi haha i ja to sve lipo zapakiram i kazem njemu da ce to u ponediljak vratit i ic u drugu ljekarnu pitat neki normalni paket.
Sicam se prije je taj paket sretna beba dolazia u malom kao kufericu sa punooo stvarcica a ovo sad je bilo zali Boze potrosenog goriva do ljekarne.
Niti trazim previse niti sam previse ocekivala al nakon paketica od Hippa i Nivee koji su se bar potrudili za ovo neman komentara.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
jesi dobila paket evo me? i sta si dobila u njemu
onda cu im ja pisat kako sam dobila otvorenu kesu hah valjda ce mi poslat
danas stigao paketic od Hipp-a, slatko je kašikica, dvije vrećice čaja, naljepnica za auto, ulje za tijelo i njihove brošure
iz muellera mi napokon odgovorili da će mi poslat kući kupone s popustima, a već mi ih mama predigla, tako da ću imat duple....a muž mi jučer predigaa u dm-u paketić i super mi je šta sam dobila biobaza mlijeko za tijelo u trudnoći, nisam znala da se to dobije....a nije ni mini pakiranje, normalna veličina
Sortiraj odgovore
Najstariji