Evo tu je registracija, valjda će bit nešto korisno kao u DM-u i mulleru :) https://www.bipoklub.hr/#registracija
Eto i mene u Bipo klubu, jednostavna je registracija, kartica se čeka oko 10 dana. I fora je da se koristi 4 godine (do 4. rođendana dijeteta) + 9 mj. za trudnoću. Po toj logici, iako trebam rodit preksutra, mogu komotno malenu prijavit za 9. mj I muža slat u Bipu po stvari
Dobili danas pismo dobrodošlice od Novalac-a, u kojem je nekakav termometar na kartonu. Šljaka, al je onako...bez veze (znam, znam, poklonjenom konju se ne gleda u zube). Od ostalih još ništa, od Filiptrade nisam dobila ni odgovor na mail.
Ni ja nisan dobila odg samo su mi poslali pelene
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
meni su odgovorili Hipp i Nivea da će mi poslati uzorke, još sam poslala za Mustelu i Biobazu, pa čekam odgovor
može li mi netko napisati di se sve može slati za poklon paketiće i kako? recimo ja znam da DM ima za trudnice i rodilje, pročitala sam za muller da ima i bipa ima po novome...kako dođete do pelena i svih tih stvarčica...ja sam na početku trudnoće ali ionako nemam pametnijeg posla pa eto mogu skupljat paketiće :)
Kako ste se prijavile za pufies pelene i afroditu? Ja sam do sad dobila: dm, muller, hipp, novalac, bebivita. Iz Nivee su mi odgovorili na mail prije mjesec dana da ce poslati uzorke al jos nista.
Ja sam danas poslala Biobazi mail. Jesu vam oni šta slali, da znam da se nadam ili ne...
Ok hvala na info...za dm znam da se pelene daju tek kad se beba rodi,onda ispunjavate pristupnicu za bebe..dobije se jos blokic sa popustima i mislim da šalju na adresu svakih par mjeseci popuste za bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji