Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    03. Veljača 2015. 17:42

Evo tu je registracija, valjda će bit nešto korisno kao u DM-u i mulleru :) https://www.bipoklub.hr/#registracija

Mala_huckica
    03. Veljača 2015. 19:55

Eto i mene u Bipo klubu, jednostavna je registracija, kartica se čeka oko 10 dana. I fora je da se koristi 4 godine (do 4. rođendana dijeteta) + 9 mj. za trudnoću. Po toj logici, iako trebam rodit preksutra, mogu komotno malenu prijavit za 9. mj  I muža slat u Bipu po stvari 

Dobili danas pismo dobrodošlice od Novalac-a, u kojem je nekakav termometar na kartonu. Šljaka, al je onako...bez veze (znam, znam, poklonjenom konju se ne gleda u zube). Od ostalih još ništa, od Filiptrade nisam dobila ni odgovor na mail.

Gricko3
    03. Veljača 2015. 20:04

Ni ja nisan dobila odg samo su mi poslali pelene

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

ribica11
    03. Veljača 2015. 21:44

meni su odgovorili Hipp i Nivea da će mi poslati uzorke, još sam poslala za Mustelu i Biobazu, pa čekam odgovor

Silvia3
    03. Veljača 2015. 23:35

može li mi netko napisati di se sve može slati za poklon paketiće i kako? recimo ja znam da DM ima za trudnice i rodilje, pročitala sam za muller da ima i bipa ima po novome...kako dođete do pelena i svih tih stvarčica...ja sam na početku trudnoće ali ionako nemam pametnijeg posla pa eto mogu skupljat paketiće :)

Bubamara8
    04. Veljača 2015. 12:19

Kako ste se prijavile za pufies pelene i afroditu? Ja sam do sad dobila: dm, muller, hipp, novalac, bebivita.   Iz Nivee su mi odgovorili na mail prije mjesec dana da ce poslati uzorke al jos nista. 

Baby1
    04. Veljača 2015. 13:24

Ja sam danas poslala Biobazi mail. Jesu vam oni šta slali, da znam da se nadam ili ne...

Silvia3
    04. Veljača 2015. 15:16

Ok hvala na info...za dm znam da se pelene daju tek kad se beba rodi,onda ispunjavate pristupnicu za bebe..dobije se jos blokic sa popustima i mislim da šalju na adresu svakih par mjeseci popuste za bebu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.