Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_huckica
    30. Siječanj 2015. 10:11

Ja za sad nisam dobila ništa, osim klasičnih poklona Mullera, DM-a i Multiplus card kluba. Upravo sam poslala mail Filip trade-u s istom forom koju su cure navele, učlanila se u Family service, tamo piše da trebam podignut u apoteci koja mi je blizu rodilišta, tak da ni problem, prijavila se i kod Novalac-a i Hipp-a. Jel ima još šta? Navukla sam se na poklon pakete za trudnice 

cipelica
    30. Siječanj 2015. 11:00

jučer bila vadit krv pa smo stali u mullera, naravno da nisu imali karticu i knjižicu za trudnice
    a poslala sam im bila ranije mail da mirujem pa ako mi mogu poslat doma....i to još čekam

Eva Peron
    30. Siječanj 2015. 13:17

Cure, zanima me za Niveu? Samo im pošaljem da sam trudnica i kako bih htjela isprobati njihove proizvode i jel imaju kakva promo pakiranja? Hvala!

MarinaMery
    30. Siječanj 2015. 16:16

Znate li možda kako se odjaviti iz Svijeta knjige? Ne znam ni sama odakle im moji podaci. Danas mi je došla članska kartica. Piše da ako ne kupim sad neku knjigu da će mi naplatiti punu cijenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.