Ja sam danas dobila u svoje ginićke nekakav paketić s malom sudokrem kremicom i jednom dudicom od aventa :)
Konzum dječji klub mi poslao neku knjižicu i kupone sa popustima, zgodno je, iz Bipe stigla Bipo kartica, a Novalac poslao papirnati termometar danas je bio pun sandučić hiiihii
Meni danas stigli uzorci od Nuxe kozmetike (Sabex d.o.o.) i kuponi Dječjeg kluba od MultiPlus Carda sa knjižicom: Od -9 do 0 trudnoća i porod.
Inače, prošli tjedan sam bila u Farmaciji u Arena Centru i kad mi je prodavačica vidjela trbuh pitala je samoinicijativno da li sam uzle kod njih paket za trudnicu. Budući da nisam. Dala mi je 3 paketića (nisam morala ništa ispunjavati):
1. Family Service Evo me: knjiga Moja prva godina 1. dio, uzorak Pampers Premium Care veličina 1 + knjižica od Pampersa, Moj prvi album od Donat mg, Sudocrem uzorak, Jana Junior i još par prospekata
2. Family Service Sretna beba: knjiga Moja prva godina 2. dio, Sudocrem uzorak i još par prospekata
3. Lansinoh: uzorak kreme za bradavice, uzorci vrećica za čuvanje izdojenog mlijeka, dva jastučića za prsa, prospekt.
Sortiraj odgovore
Najstariji