Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    10. Veljača 2015. 17:54

Da li dietpharmu treba poslati mail ili se uclaniti u nekakav klub?

• malla
    10. Veljača 2015. 20:20

hvala cure :D

Leda2
    12. Veljača 2015. 10:55

Stigle su mi puffies! Preslatke su!

=http://lilypie.com]

Leda2
    12. Veljača 2015. 10:56

Stigle su mi puffies! Preslatke su!

=http://lilypie.com]

Sara9
    12. Veljača 2015. 13:48

Ja sam danas dobila u svoje ginićke nekakav paketić s malom sudokrem kremicom i jednom dudicom od aventa :)

cipelica
    12. Veljača 2015. 15:17

dietpharm mi poslao shark oil kapsule

ribica11
    12. Veljača 2015. 19:30

i meni danas stigle pufies i shark oil kapsule 

ribica11
    16. Veljača 2015. 13:42

Konzum dječji klub mi poslao neku knjižicu i kupone sa popustima, zgodno je, iz Bipe stigla Bipo kartica, a Novalac poslao papirnati termometar  danas je bio pun sandučić hiiihii

Bubamara8
    16. Veljača 2015. 13:58

Meni danas stigli uzorci od Nuxe kozmetike (Sabex d.o.o.) i kuponi Dječjeg kluba od MultiPlus Carda sa knjižicom: Od -9 do 0 trudnoća i porod. 

Inače, prošli tjedan sam bila u Farmaciji u Arena Centru i kad mi je prodavačica vidjela trbuh pitala je samoinicijativno da li sam uzle kod njih paket za trudnicu. Budući da nisam. Dala mi je 3 paketića (nisam morala ništa ispunjavati):
    1. Family Service Evo me: knjiga Moja prva godina 1. dio, uzorak Pampers Premium Care veličina 1 + knjižica od Pampersa, Moj prvi album od Donat mg, Sudocrem uzorak, Jana Junior i još par prospekata
    2. Family Service Sretna beba: knjiga Moja prva godina 2. dio, Sudocrem uzorak i još par prospekata
    3. Lansinoh: uzorak kreme za bradavice, uzorci vrećica za čuvanje izdojenog mlijeka, dva jastučića za prsa, prospekt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.