Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    28. Siječanj 2015. 19:49

Meni puffies nisu stigli a vidim da svima jesu i slala sam kad i vi  dosad sam dobila novalac, bebimil i hipp.i nista drugo :/

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

lollipop
    28. Siječanj 2015. 22:52

da li se novalacu treba slati neki mejl ili oni nakon uclanjenja u novalac klub salju te uzorke

Tena9
    29. Siječanj 2015. 09:08

meni stigle samo pufies a sve sam isti dan slala :(

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

mare27
    29. Siječanj 2015. 09:46

meni ništa nije stiglo osim novalca,dietpharma i bebimila,a slala sve i svašt

lollipop
    29. Siječanj 2015. 09:48

ovi iz nivee su me otkantali  kao i bebivita
    hipp je jedini odgovorio na mejl

Baby1
    29. Siječanj 2015. 11:50

Cure, ja vjerujem da ćete sve dobiti samo budite strpljive. Sve što sam slala ja sam i dobila, osim Violete gdje su mi rekli da ne šalju. Obasipali smo ih mailovima...

lollipop
    29. Siječanj 2015. 11:57

stigao hipp...unutra tester kupke, dva testera čaja za dojilje, naljepnica za auto i žlica zbog koje sam tužna jer su ju promijenili pa više nije ona lijepa velika i razni letci...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.