Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ajica
    22. Ožujak 2016. 10:16

Drage mamice pozdrav! Nova sam u ovome i nemam pojma što i kako mi je činiti... Pa bih vas zamolila ako mi možete reći kaj pišete u mailove kad šaljete upite za besplatne uzorke! Hvalaaaaa.... 

• ines_m
    22. Ožujak 2016. 12:03

Ajica, ja sam uglavnom pisala da ocekujem bebicu i da bi voljela isprobati uzorke njihovih proizvoda ako su mi voljni poslati

• nikolakarloklara
    06. Travanj 2016. 19:36

drage moje dali je koja od vas dobila poklončić od patronažne sestre kada je rodila...mi ovaj put nismo i bas sam tužna

Ninachh12
    07. Travanj 2016. 11:10

Ni mi nismo dobili, kod nas se to ne dijeli..

• Miha11
    08. Travanj 2016. 13:18

Curke, a kakav je postupak kad sam drugi put trudna, npr.kako da ponovno dobim poklon od dm-a itd..?

Laura2706
    04. Svibanj 2016. 17:47

Bok mame. Nova sam ovdje. U 24 sam tjednuu pa me zanima kako i gdje se prijavit za te paketiće? 
    Znam za dm i hipp. Hvala 😊😊

Sunnyday
    05. Svibanj 2016. 14:18

Miha11 samo ponovo odes u dm i prijavis se, daju ti da popunis onaj formular, i to je to. Ja sam u prvoj trudnoci dobila a i sada u drugoj.

Ninachh12
    06. Svibanj 2016. 02:10

Laura-imas i konzum ako imas multiplus card i afroditu..uglavnom procitaj malo po stranicama..naci ces sve informacije i linkove 😊

Laura2706
    06. Svibanj 2016. 11:52

Afrodita mi je odgovorila nemaaju nikaj.  
    Ocekujem radosnicu od bebimila i paket od hipa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.