Pitala bih vas mame dal se jos uvijek dobiva paket "sretna beba"?
I meni ne zeli otvoriti link za Family Service, jel netko zna zasto? :/ :/
Mladamajka1
Ja sam dobila slijedeće:
Bebimil radosnica i metar za djecu (ono kaj se lijepi na zid)
Novalac - probne prenatal tablete
Centravit - prenatal tablete
Hipp - poklon paket s kremicama i uljima
DM - poklon paket s testerima
Ja sam dobila:
-Hippov poklon paket sa testerima (vrećica čaja za trudnice,vrećica čaja za dojilje), vlažne maramice (pakiranje od 10 komada),200 ml ulja za bebe, te još neke prospekte o dojenju
-Dm poklon paket za trudnice (sudocream mini pakiranje, 1 pampers pelena, himalaya 20 ml uzorak paste za zube i knjižica sa kuponima,te još neke prospekte)
-Učlanila sam se u Konzumov Dječj klub i na kućnu adresu dobila knjižicu sa popustima na baby proizvode,te kupon za 1 Lumpi pelene gratis u veličini po izboru
-Centravit Prenatal tablete od Dietpharma
Još čekam od Bebimila radosnicu
Nikako da nadem od dietpharma za registrirat se. Tj nasla san bila al nema u registraciji o djeci nista. Pa pretpostavljam da to nije to.
Jel mi moze neko poslat link?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nikako da nadem od dietpharma za registrirat se. Tj nasla san bila al nema u registraciji o djeci nista. Pa pretpostavljam da to nije to.
Jel mi moze neko poslat link?
https://loyalty.atlanticgrupa.com/dietpharm/RegistracijaClana.aspx ovdje se ulogiraš i poašlješ im mail da si trudnica i da si se učanila u njihov klub-poslati će ti od centravit prenatal tablete i centravit postnatal nakon poroda ( svakoj trudnoći kao njihov član imaš pravo na 1 prenatal i 1 postnatal).
Druga opcija je tražiti od ginekologa razglednicu Dietpharm i tamo na toj razglednici ispuniš svoje podatke i odabereš hoćeš li Prenatal ili Postnatal,te ju pošalješ,a oni te učlane u svoj klub (po meni je jednostavnije poslati mail,a i dobiješ 2 proizvoda ako im se javiš na mail,a ne samo jedan po izboru). Nadam se da sam pomogla. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji