Plan poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    01. Svibanj 2014. 14:45

pa ukoliko imaju stolcic u rodilistu ja mislim da te nikako nebi smjeli odbiti...pa sta ce im onda ako nikog ne puste na njega...recimo....

Laura 21.08.2014 :-*

bellisima2
    02. Svibanj 2014. 14:31

ovisi kakva je situacija..ako dodje do nekih komplikacija i ako je bebin život ugrožen, stolčić otpada...
    ako dosta rano pukne vodenjak, isto otpada..
    sve ovisi kako će se porod odvijati! ja bi isto na stolčiću, ali sam svjesna da možda neće biti moguće..ne znam kako će mi biti!

bellisima2
    04. Svibanj 2014. 12:46

ako je sve ok, valjda ćeš moći na stolčiću :)
    i meni je termin za 6 tjedana..
    sretno :)

chocolate
    04. Svibanj 2014. 13:04

Što se tiče poroda na stolčiću, mislim da vam je bolje da se dogovorite s doktorom prije samog poroda, znači na jednom od zadnjih pregleda. Jer koliko ja znam u većini bolnica gdje imaju stolčić, nije sve osoblje educirano za takvu vrstu poroda. Znači ne bave se svi doktori i babice s tim. Imaju vas pravo odbiti za takav porod, ako smatraju da je vaš ili bebin život. Isto tako za porod na stolčiću kažu da cijela trudnoća mora biti uredna, bez ikakvih komplikacija, u obzir se uzima i koja je trudnoća po redu, kao i koliko je rodilja kila dobila.. Ukratko sve vam mora biti savršeno. Bar je tako kod nas.. Ali svakako ako želite stolčić dobro se raspitajte prije.. Sretno svima!

Lilica
    05. Svibanj 2014. 10:10

i ja zelim na stolcicu!! ispunjavam sve uvjete koje je chocolate navela, no ne zelim se oslanjati na to da li ce doktor to njima reci ili ne.. jel u plan poroda moram napisati tj priloziti svu trudnicku dokumentaciju uz tu zelju za porodom na stolcicu? posto nemam trudnicku knjizicu, samo papire.. 

MrSandrica
    05. Svibanj 2014. 10:24

U Rijeci možeš birati stolčić bez problema ako je uredna trudnoća (frendica rodila dvaput na stolčiću) jedino ako daješ matične stanice onda ništa od stolčića.(.druga frendica prošla nedavno).....ja se još dvoumim evo danas krećem na tečaj pa mi možda olakša u odluci.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.