Plan poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anapa
    25. Travanj 2014. 22:31

Ja rodila 2x u koprivnici, nisam imala plan poroda, ali moram priznati da su poštivali moje želje, prvi porod sam prostajala pored stola sve trudove jer mi je bilo nezamislivo ležat, legla sam samo nakraju i mali izašao u 3-4 truda, čak su mi i loptu donjele, al nisam stigla do nje, drugi porod sam na boku ležela jer mi je tako pasalo, i drugi put sam se sjetila reći da ne želim epiziotomiju i to su mi ispoštivali (možda je nebi bilo ni prvi put da nisam zaboravila to napomenuti u svoj toj strci - relativno brze porode sam imala), jedino što sam prvi put dobila dolantin, al na to sam sama pristala neznajući kako će djelovat, uf, koja droga, ni ja ni mali nismo znali za sebe 2 dana, al to nismo ni ja ni doktorica mogle predvidjet da će meni tako jako djelovat, većini žena nije ništa, a mene stvarno izdrogiralo, stajat nisam mogla, a o stanju u glavi da ne pričam...

Lilith_Black
    26. Travanj 2014. 01:56

Nemam napisani plan poroda, ali mi je sve u glavi i naravno reci cu svoje zelje, ali nemam ocekivanja da ce bit bas sve tako.. Isto planiram stolcic, termin je 10.5. a kako je sad krenulo bit ce ranije hihi.. Javim iskustva u svakom slucaju :)

Znas li sto cu ja postati, za tvoju ljepotu, svijete?
    Kad odrastem jako velika, ja cu ostati dijete!

bellisima2
    28. Travanj 2014. 12:28

imaju stolčić u vinogradskoj.. znam za sada za dvije cure koje su rodile na njemu unazad 4 mjeseca!

Tina0208
    29. Travanj 2014. 19:02

ja mislim da se to na mjestu odlucuje...bar je tako kod nas u rodilistu... kad ides u boks samo velis da zelis na stolcic...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.