Plan poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Countess
    18. Ožujak 2014. 09:29

Zanima me da li ste pisale ili namjeravate napisati svoj plan poroda? Da li ste ga predali u rodilištu, kakva je bila reakcija osoblja te da li je isti poštovan?
    Da li smatrate da je bolje šutjeti i ne reći što vi želite? Da li smatrate da nije na vama da odlučujete kako će vaš porod izgledati ukoliko je sve u redu sa vama i djetetom?

beag
    18. Ožujak 2014. 12:31

Vec se pisalo o planu poroda u jednoj temi ovdje, potrazi... a postoji primjerak plana na stranici roda.hr .

i ja razmišljam o tome, ako je to vec uhodano i dr.su navikli na to, mislim da cu ga i ja ponijeti. 
    Iako vjerojatno ovisi o bolnici.. Napisi za koju te bolnicu zanima pa se mozda javi netko s iskustvom bas iz te bolnice . :)

SandraSafranko
    18. Ožujak 2014. 14:17

Moj plan poroda je bio rodit carski. Dal je ispostovan? Ne, nije. Zasto? Zato jer su odlucili ipak me poroditi vaginalno usprkos mom zdrastvenom problemu sa kraljeznicom. Nalaz od ortopeda je bio ; preporuca se carski rez zbog nepredvidive situacije i mogucnosti rodilje da ostane invalid. Samo su rekli da oni ce odgovarat za sve sto se dogodi. Rijec je o bolnici Bracak.

mmama2
    08. Travanj 2014. 14:00

jel ima iskustva sa porodom na stolčiću, kada treba to spomenut, da li kada dođem rodit na pregledu samo kažem da bi tako rodila ili prije?? u boksu već, planiram u vinogradsku i biti će mi drugi porod.. iskustva??

url=https://lilypie.com]

Tina0208
    25. Travanj 2014. 15:16

SandraSafranko

Moj plan poroda je bio rodit carski. Dal je ispostovan? Ne, nije. Zasto? Zato jer su odlucili ipak me poroditi vaginalno usprkos mom zdrastvenom problemu sa kraljeznicom. Nalaz od ortopeda je bio ; preporuca se carski rez zbog nepredvidive situacije i mogucnosti rodilje da ostane invalid. Samo su rekli da oni ce odgovarat za sve sto se dogodi. Rijec je o bolnici Bracak.

i ja idem rodit na Bračak...mozes li mi reci koji te doktor poradao??? nisam znala da su na Bračaku tolko neobzirni...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.