Pčelica Maja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Avatar Klokanica

  Klokanica

  Broj poruka: 649

  Prijavi adminu

  Jeste li u djetinjstvu gledali crtić o uzbudljivim pustolovinama vesele i biste Pčelice Maje? Gledate li ga sada sa svojom djecom? Tri odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite od četvrtka 12. lipnja do srijede 18. lipnja do 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna, slikovnicom i slagalicom 'Pčelica Maja' u izdanju Egmonta. 
  https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-slagalicu-pcelica-maja-1629 [klokanica.24sata.hr]

 • Avatar missha

  missha

  Broj poruka: 689

  Prijavi adminu

  Rado sam gledala Pčelicu Maju dok sam bila mala, čak i kad sam bila veća, znala sam ju gledati na Slovenskoj televiziji. A moram reć da i sad rado nove pustolovine pogledam ujutro sa kćerkom i baš mi je super :) A ona je nekako i prebrodila uz nju strah od pčela i insekata :)

 • Avatar renata6

  renata6

  Broj poruka: 2713

  Prijavi adminu

  Da gledala sam ga i uživala u njemu u svom djetinstvu, ali pitala sam se gdje li su nestali svi ti crtići koje sam ja gledala!!
  Odnedavno je krenuo i na lokalnoj televiziji i mogu vam reći da sam se ugodno iznenadila, a i moja curka također. Sada je i osobno za karneval morala biti Pčelica Maja!

 • Avatar darinka007@live.com

  darinka007@live.com

  Broj poruka: 15

  Prijavi adminu

  Ni suprug ni ja nismo u djetinstvu gledali Pčelicu Maju ali je zato danas neizostavni dio naše svakodnevnice. Svi je volimo gledati a posebno pjevušiti pjesmicu (ja najviše  ). Za razliku od drugih crtića, ovaj jedini pogledamo od početka do kraja bez da se itko pomakne s mjesta.

 • Avatar DOCKY

  DOCKY

  Broj poruka: 311

  Prijavi adminu

  kao djevojčica sam gledala pćelicu maju, a sada sa svojom kčerkicom i sinčićem gledamo maju.. imamo poneki dvd hrpu skinutih na internetu a sada je gledamo i na tv i pre super mi je sto se uz taj crtić s njima i ja osijetim kao dijete i sto u pravom smislu riječi uzivamo, no ono što me najviše fascinira je to što moja djeca uče puno o važnosti prijateljstva kroz ovaj crtić i isto tako nema nasilja pa ih to dodatno potiće na toleranciju.. puno puta tokom dana znam napomenuti kada se dogode njihove razmirice ..djeco a kako maja i pavo ljepo uvijek dogovorno riješe problem .. i onda uvijek cujem svog sinčića kako skakuće po stanu i viće da da da ja ćuu biti pavooo….

  DOCKY

 • Su1

  Broj poruka: 26

  Prijavi adminu

  Moji su roditelji čekali sina, a ono rodila se curka  a obzirom da nisu imali žensko ime mama je u rodilištu gledala crtić i tako sam ja dobila ime po pčelici Maji. Naravno da sam ju gledala i citala slikovnice. A sada je to najdrazi crtic moga klinca!

  halo

 • Avatar mmama2

  mmama2

  Broj poruka: 3306

  Prijavi adminu

  nisam gledala pčelicu Maju kao mala, nezz iskreno jel postojala u moje vrijeme, sad je ne propuštamo sinek i ja i baš nam je super vesela i šarena, mislim iskreno da je gledam više ja nego on!! ;)

  url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
  [lilypie.com]
  [lilypie.com]

 • NAANAA

  Broj poruka: 7

  Prijavi adminu

  Maja i Avo kako kaže moje moje dvogodišnje dijete,a mlavi samo rade i nose išće .Gledamo pčelicu Maju sada a gledala sam je i ja kao mala.Prije je bila nekako “bljeđa” ali mi je bila “veselija” No ipak je bitno da sada nas dvije uživamo zajedno u veselom društvu

 • rada

  Broj poruka: 28

  Prijavi adminu

  Imam lijepe uspomene na crtić pčelica Maja,uživam je gledati i sa svojom djevojčicom, puna  je radosti,užurbanosti i smijeha.

 • Avatar ninanesto

  ninanesto

  Broj poruka: 17

  Prijavi adminu

  Pčelica Maja je crtič moje mladosti i rado ga i dan danas pogledam sa svojim sinovima. U današnje vrijeme svi crtiči se baziraju na nekakvim borbama, bakugani, gormiti…koji po mom mišljenju i nisu prikladnji za djecu. Crtiči iz 80ih su bili puno ljepši, imali su i pouku i zato ih više preferiram kod izbora što če moja djeca gledati.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.