Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kraljevica1
    23. Lipanj 2017. 15:17

Postovane,
    imala bi jedno pitanje vezano za ovu temu... naime, imam 12 mj neprekidnog radnog staza  ali iz 2013. i 2014. i od tada nigdje ne radim nego sam na birou. Da li ja ostvarujem nekakav prosjek placa u tom razdoblju u kojem sam radila (ukoliko odem na komplikacije) ili cu dobivati onaj minimalac kao trenutno nezaposlena osoba? Takodjer me zanima da li sto mijenja na stvari da ne otvorim sada komplikacije, nego se zaposlim na 3 mjeseca pa onda otvorim komplikacije? 

LittleOne
    23. Lipanj 2017. 15:48

Nazalost, mislim da ces primat naknadu kao nezaposlena i komplikacije ti nista ne znace (gleda se prosjek prije) 

dragana23
    23. Lipanj 2017. 20:14

Pozdrav
    Kakva prava imaju sezonski radnici 
    Recimo radim 6 mjeseci ugovor mi je na odredeno svaki mjesec produzavam ali me zanima da li mogu ic na komplokacije u trudnoci jer radim teske poslove 

• SonjaVucko
    31. Kolovoz 2017. 11:20

A sto ako se doznake ne odnesu u hzzo ? i ne dobije se placa , što onda ? 

• Mama90
    31. Kolovoz 2017. 12:42

Sonja Vučković

A sto ako se doznake ne odnesu u hzzo ? i ne dobije se placa , što onda ?

ako ne doneses doznake u hzzo, nista od para. 

• Milena
    11. Rujan 2017. 17:00

Dakle zadnji put sam bila prijavljena 2015 godine te nisam radila do 5.7 kad sam prijavljena na odredeno. Sad sam trudna vec 15 dana .imam jake bolove u ledima te planiram izdrzat jos mjesec cijeli radeci da bih napunila 3 mjeseca te da odem na bolovanje. Tj komplikacije u trudnoci. Pitanje je da li uopce imam uvjete za to? Imala bih samo tri (3)radna mjeseca u 3 godine zadnje. Da li bi mogla ostvariti to pravo?

mono1111
    12. Rujan 2017. 13:43

Sleepy Bird

Dakle zadnji put sam bila prijavljena 2015 godine te nisam radila do 5.7 kad sam prijavljena na odredeno. Sad sam trudna vec 15 dana .imam jake bolove u ledima te planiram izdrzat jos mjesec cijeli radeci da bih napunila 3 mjeseca te da odem na bolovanje. Tj komplikacije u trudnoci. Pitanje je da li uopce imam uvjete za to? Imala bih samo tri (3)radna mjeseca u 3 godine zadnje. Da li bi mogla ostvariti to pravo?

Nemas uvjet za punu naknadu, max 4200, nego ces imati cca800 kn, ne znam da li su nesto povecavali sad s ovim povecanjem...ali oko 800 kn ces imati cijele komplikacije.
    Za punu naknadu moras.ostvariti uvjet od 12 mj neprkidno ili 18 mjeseci u zadnje dvije godine.

• AK2008
    29. Rujan 2017. 16:05

Drage mame, Ginekologica mi je dala preporuku za bolovanje, komplikacije u trudnoći, Hyperemesis gravidarum. Zanima me kolika ce mi biti naknada? 4200 kn bez obzira na visinu place? Stalno sam zaposlena...
    Hvala vam, LP

• Barbi13
    29. Rujan 2017. 16:39

Naknada ce ti bit kao i placa tako je meni cijelo vrijeme a sad sam 38 tjedana pa mi je 3900 porodiljna

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• AK2008
    29. Rujan 2017. 17:01

A koliko je maksimalna naknada na komplikacijama? Meni je plaća 5900? Hoću Li onda dobiti toliko ili maksimalno 4200?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.