Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    03. Ožujak 2016. 10:49

Da da, termin je tu, svaki čas ce moja beba doci, hvala ti na lijepim riječima :)
    A ti se ne opterecuj, ne može poslodavac biti toliko strašan koliko može mama lavica, imamo i mi trudnice prava, pogledaj među zakone. nedaj da te netko zakine za tvoja prava :)

• mayyya
    19. Prosinac 2016. 19:15

Od kojeg tjedna se mogu otvoriti komplikacije u trudnoći. zbog jako stresnog posla željela bih što kraće raditi.

mamika3
    20. Prosinac 2016. 18:11

mayyya

Od kojeg tjedna se mogu otvoriti komplikacije u trudnoći. zbog jako stresnog posla željela bih što kraće raditi.

Od kojeg ginic hoce!Po novom zakonu,ako je trudnoca  u redu,imaju pravo odbiti otvaranje bolovanja!Neki ce ga htjeti otvoriti,a neki ne-kao npr moja bivsa ginicka!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• kett87
    20. Prosinac 2016. 13:50

Pozdrav,
    imam teške mučnine i povraćam te mi je gin odobrila da otvorim komplikacije u trudnoći. Na internetu sam pročitala da mi bolovanje može dati na najviše 90 dana. Zanime me, da li to znači da me nakon tih 90 dana može vratiti na posao? Radim sa školskom djecom pa mi nije želja vratiti se na posao čak i ako mi mučnine i prestanu...

mamika3
    20. Prosinac 2016. 18:06

kett87

Pozdrav,
    imam teške mučnine i povraćam te mi je gin odobrila da otvorim komplikacije u trudnoći. Na internetu sam pročitala da mi bolovanje može dati na najviše 90 dana. Zanime me, da li to znači da me nakon tih 90 dana može vratiti na posao? Radim sa školskom djecom pa mi nije želja vratiti se na posao čak i ako mi mučnine i prestanu…

Da,moze te vratiti,ali to ti ovisi o ginekologu!Ako joj kazes da bi htjela ostati na bolovanju mozda ti izadje ususret pa produzi bolovanje!Neki to hoce napravit,neki ne!Tako da,velim ti,prvenstveno ovisi o ginekologu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Nepoznato_22
    20. Prosinac 2016. 18:57

Da li netki zna jel sjelo za komplikacje? Trebali bi danas, al ja ne mogu provjerit jer mi je jebeni bankomat uzeo karticu :(

mamika3
    21. Prosinac 2016. 08:41

Sjelo je 19-og!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Nepoznato_22
    21. Prosinac 2016. 08:54

Hvala!

mamika3
    21. Prosinac 2016. 09:50

Nema na cemu!😉

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

03. Siječanj 2017. 12:03

Cure, ako neka od vas zna, na koji način se mogu dobiti komplikacije? Kad odem na pregled kod ginekologa, što mu trebam reći da bi mi dao komplikacije ili to on sam procijeni? Jednom kad ih dobijem, dal one traju do onih obaveznih 28 (45) dana prije termina poroda ili samo neko vrijeme? Hvala :)

Ofnica
    04. Siječanj 2017. 13:23

Teta5

Cure, ako neka od vas zna, na koji način se mogu dobiti komplikacije? Kad odem na pregled kod ginekologa, što mu trebam reći da bi mi dao komplikacije ili to on sam procijeni? Jednom kad ih dobijem, dal one traju do onih obaveznih 28 (45) dana prije termina poroda ili samo neko vrijeme? Hvala :)

Bok Teta5, pisala sam u ljetne bebe pa vidi... Uglavnom čula sam za slučajeve da su doktori neke cure vraćali na posao, ali to je po meni toliko rijetko... Mislim da to nije praksa...jednom kad te dr. pošalje na komplikacije, mislim da te ostavlja do kraja, ipak sumnjam da bi te netko u 5-6mj trudnoće vratio na posao, kad je već trbuh veći i kad dr. vidi da se stvarno počinješ umarati. Sve ovisi o dijagnozi i o doktoru. Moj poznanik ginić je rekao da on svima piše bolovanje tamo od 3-4mjeseca, ako žene žele, pogotovo ako su iznad 30 godina.

Mislim i da je praksa ako si na komplikacijama da se onaj redovni porodiljni otvara 45 dana prije termina (tijekom tih 45 dana ide ona puna plaća kao i za prvih 6mj). Vidi tamo u ljetne bebe šta sam pisala...ako si na komplikacijama, ne isplati se vraćati na posao (za cure s većim plaćama) jer se tada totalno može pokvariti prosjek.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI