Da da, termin je tu, svaki čas ce moja beba doci, hvala ti na lijepim riječima :)
A ti se ne opterecuj, ne može poslodavac biti toliko strašan koliko može mama lavica, imamo i mi trudnice prava, pogledaj među zakone. nedaj da te netko zakine za tvoja prava :)
Od kojeg tjedna se mogu otvoriti komplikacije u trudnoći. zbog jako stresnog posla željela bih što kraće raditi.
Pozdrav,
imam teške mučnine i povraćam te mi je gin odobrila da otvorim komplikacije u trudnoći. Na internetu sam pročitala da mi bolovanje može dati na najviše 90 dana. Zanime me, da li to znači da me nakon tih 90 dana može vratiti na posao? Radim sa školskom djecom pa mi nije želja vratiti se na posao čak i ako mi mučnine i prestanu...
Da li netki zna jel sjelo za komplikacje? Trebali bi danas, al ja ne mogu provjerit jer mi je jebeni bankomat uzeo karticu :(
Cure, ako neka od vas zna, na koji način se mogu dobiti komplikacije? Kad odem na pregled kod ginekologa, što mu trebam reći da bi mi dao komplikacije ili to on sam procijeni? Jednom kad ih dobijem, dal one traju do onih obaveznih 28 (45) dana prije termina poroda ili samo neko vrijeme? Hvala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji