Otvaranje bolovanja radi komplikacija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Siječanj 2017. 16:53

Hvala ofnica :)

• Zeza5
    04. Siječanj 2017. 20:51

Pozdrav.ovako jučer mi je ginekolog otvorio bolovanje tj.komplikacije u trudnoći ali nisam dobila nikakvu potvrdu...dali mi on mora dati potvrdu ili doktorica opće prakse?treba šefu potvrda da sam otvorila čuvanje trudnoce

Zeza

05. Siječanj 2017. 07:59

Zeza5, u kojem si tjednu?
    Znam da po novom dr opce prakse nema veze s trudnocom u smislu da daje komplikacije i sl., sve rjesava gin, ali neznam sto je s potvrdom..

Ayesha
    19. Siječanj 2017. 10:13

Drage mame i buduće mame, imam pitanje ili pitanja? Naime, u 19.sam tjednu trudnoće. I planiram 4.mjesec (travanj) cijeli uzeti bolovanje. Termin mi je 14.6. i sad me nešto zanima. Jel meni rodiljni dopust nastupa 45. dana prije termina... i jel tad tih 45 dana prije termina primam onu naknadu od 4200kn (obzirom da sam u stalnom radnom odnosu dugo) ili primam 100% osnovice plaće kao do navršenih 6 mjeseci života djeteta?

Molila bih vas za točan odgovor zbunjena sam svim tim zavrzlamama i tim kad što i gdje nosim.

"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.