Hvala :) Ovo je bila i preporuka lijecnice jer su ove Solgarove navodno najpročišćenije zato pitam...
Imam ja pitanje, Prenatal od NW pijem od 3 mjeseca trudnoće, sa 16 tjedana mi je doktorica preporučila magnezij zbog kontrakcija a i jako mi je dobar za probavu. Na zadnjem prgledu sa 25 t sam dobila Heferol i C vitamin. Pitala sam doktoricu nije li to sve previše, rekla mi je da mi ne može naškoditi. E sad ako uzmem Omegu mislim da bi mi stvarno bilo previše? Ili ipak da ju kupim?
=http://lilypie.com]
Imam par pitanja o nekim dodacima prehrani ...
Sad sam u 36 tt pa me zanima dali se trudnoci i za vrijeme dojenja smiju koristiti neki prirodni preparati za raspolozenje kao npr. Passiflora,gospina trava,triptofan i sl. Ili imate kakav drugi proizvid ili savijet. Cijelu trudnocu cuvam i mirujem.
jako sam vec nemirna,iscrpljena i promjenjivog raspolozenja u zadnje vrijeme pa se bojim da mi nebi tako bilo i poslje poroda.
Unaprijed hvala!
Trebalo bi baš nazvat nekog travara i pitat. Znam da je gospina trava prirodni antidepresiv i da se ne smije nikako piti ako se piju antidepresivi dakle, prilicno je jaka ali sad za dojenje nemam pojma smije li se tj oce to prijec bebi kroz mlijeko itd.
Ja sam pila metvicu i matičnjak u trudnoći za smirenje i pomagalo mi je. I smije se...
Ja bi se raspitala jer je i pasiflora isto mislim malo jaca od maticnjaka...
Dobar dan,
Može li mi itko pomoći.. Naime doktor mi je danas prepisao folacin tablete 5mg e sad nije spominjao kako se uzimaju, prije ili poslije jela, ujutro ili bilo koje doba dana, jedino šta znam je da se pije 1 tab dnevno, napisala mi je teta u ljekarni na kutiju uputu kada, ali nje čitljivo, mislila sam pisati će u uputama,ali ne piše
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
cure, jel netko od vas uzimao Acidosalus firte u trudnoći? uzimala sam ga prije i izvukao mi je ureaplazmu u kombinaciji sa Acidosalus vaginaletama, pa me zanima je li možda prejak u trudnoći? sadrži češnjak
Imam jedno pitanje…ovo mi je druga trudnoća ali po prvi put ovakav problem…trenutno sam u 24tjednu i imam problema sa bradavicama, tj. izuzetno su bolne i tvrde. Svi mi preporučavaju kremu, ali nitko ne zna reći konkretno koju :-) pa bi vam bila jako zahvalna ako bi mi preporučili neku za koju same znate da je djelotvorna u tipu omekšavanja samih bradavica i prevenciji nastanka ragada kad dođe vrijeme za dojenje … kako bi na vrijeme počela riješavati problem :-) u prvoj trudnoći nisam imala problema sa dojenjem, ragadama, uvučenim bradavicama i sl. stvarima. hvala unaprijed!
Sortiraj odgovore
Najstariji