Je li nužno piti omegu 3 ? Ja ne volim ni tablete vitaminske piti ... Izbjegavam svaku tabletu tako i vitaminsku... Omege nema u prenatalima inace.
Je li nužno piti omegu 3 ? Ja ne volim ni tablete vitaminske piti … Izbjegavam svaku tabletu tako i vitaminsku… Omege nema u prenatalima inace.
Ako se hranom ne unosi omega 3 onda je potrebno nadomjestiti omegom 3 kao dodatak prehrane.omega je važna za razvoj bebe kao i svi ostali vitamini i minerali koje nalazimo u prenatalu. Potrebna je za razvoj mozga,vida,srca i krvozilnog sustava a isto tako je prevencija za komplikacije u trudnoci i poslije trudnoće kao npr. post porođajna depresija

ne jedem ribu jer imam cijelu trudnocu mucnine od ribe a zivim na otoku... ne jedem orasaste plodovi i mislim da uopce ne unosim omegu 3 ali nikad mi nitko nije ni rekao da moram...
Mislim, rekli su mi doktori doslovno ovako, možeš prenatal neki ako hoces drugo je sve farmaceutska papi lova... I to ne jedan i to ne u istom gradu... I onda sam pila prenatal i napravila mjesec ipo pauzu i opet pocela... A omegu tri mi niko nije ni spomenuo. A net mi se vise ne da citat jer po netu moramo pit sve zivo i nezivo...
Mislim, rekli su mi doktori doslovno ovako, možeš prenatal neki ako hoces drugo je sve farmaceutska papi lova… I to ne jedan i to ne u istom gradu… I onda sam pila prenatal i napravila mjesec ipo pauzu i opet pocela… A omegu tri mi niko nije ni spomenuo. A net mi se vise ne da citat jer po netu moramo pit sve zivo i nezivo…
Potpuno te razumijem...ali eto i ja sam te struke i uvijek svojim pacijenticama trudnicama i frendicama savjetujem prenatal i omegu 3 i isto mi tako kažu da im dosad nitko to nije rekao.. postoji jako puno istraživanja koje pokazuju koliko je važno unositi u sebe sve nutrijente u trudnoći i sta one znače za bebu a i za majku.. i kad vam kažu bake i mame :"ma mi nismo nista pili i svi ste živi i zdravi" ne drži vodu jer prije je hrana bilo puno kvalitetnija kao i način života,stres i ubrzanost nije bio sastavni dio svakog dana..a i medicina ide dalje i napreduje,a sto se tiče farmaceutske industrije to je druga priča nažalost negativna..al nemoj mislit da se oni bave omegom i takvim stvarima,oni se bave puno puno većim i opasnijim stvarima koje nose puuuuuno veću dobrobit od ovoga o čemu mi razgovaramo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji