OTC lijekovi i dodaci prehrani koji se smiju koristiti u trudnoći (preporuka mag.pharm.)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    30. Siječanj 2015. 17:41

Je li nužno piti omegu 3 ? Ja ne volim ni tablete vitaminske piti ... Izbjegavam svaku tabletu tako i vitaminsku... Omege nema u prenatalima inace.

• Loreen
    30. Siječanj 2015. 23:40

ne jedem ribu jer imam cijelu trudnocu mucnine od ribe a zivim na otoku... ne jedem orasaste plodovi i mislim da uopce ne unosim omegu 3 ali nikad mi nitko nije ni rekao da moram...

• Loreen
    31. Siječanj 2015. 00:15

Mislim, rekli su mi doktori doslovno ovako, možeš prenatal neki ako hoces drugo je sve farmaceutska papi lova... I to ne jedan i to ne u istom gradu... I onda sam pila prenatal i napravila mjesec ipo pauzu i opet pocela... A omegu tri mi niko nije ni spomenuo. A net mi se vise ne da citat jer po netu moramo pit sve zivo i nezivo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.