OTC lijekovi i dodaci prehrani koji se smiju koristiti u trudnoći (preporuka mag.pharm.)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    31. Siječanj 2015. 21:38

da, vjerujem... A kupila sam solgarovu omegu jer uvik solgar pijem... i prenatal mi je od solgara. Valjda se ne mogu predozirat omegom :)

Ryanne
    02. Veljača 2015. 07:42

Ne znam jel baš spada u ovu temu, ali što se smije koristiti na koži u slučaju pojave tzv. lišajeva (male okrugle "ranice" sa pojačanim rubovima i svrbi do bola)?
    Probala mast od propolisa, Bepanthen.... ništa... pune su mi noge tih gadosti, a svrbi strašno.

• Loreen
    02. Veljača 2015. 19:31

Hm.. pa ja sam sad u zadnjih 6 tjedana i pijem solgarovu omegu... a valjda ne može naškodit :)

• Loreen
    03. Veljača 2015. 09:25

Silva, koja je razlika izmedju Solgarove i trudnicke omege?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.