Lp,
Naša Loli ima 3.5 godine,luda je za crtićima,narocito za Mašom.Uz Mašu ni netrepne tih par minuta koliko traje epizoda,inace je hiperaktivna,ni sekunde mira. Pogledala je sve epizode više puta uglavnom online,mislim da ih je 55, kod nas je navodno predstavljeno 22 epizode, prijevod i sinkronizacija nisu bitni,ona sve "razumije".Tu su naravno morale past i razne bojanke kojih ima po trgovackim centrima.Kad pogledam koju je epizodu pogledala najviše puta,hm,osmu u kojoj medo lovi ribu, tako se i zove "Ribolov",a ne "Vukovi" kako je nazvana na http://www.crtani.net/.Vuk se pojavljuje samo 2 sekunde na pocetku.To joj je i najzanimljivija scena-medo se ne boji vuka ni zeca a sakrije se kad vidi Mašu s loptom...A ona je Maša i svi je se moramo bojati,tu najviše stradaju braća (lol)...
heloo.( mama vam piše u moje ime :-) ) Zovem se Petar i 27.03 ću navršit dvije godine. Obožavam Mašu i medu. Počeo sam pomalo pričat i ponavljat za drugima kao mala papiga. Super mi je što nema puno priče i stignem sve ponovit za Mašom a i dobro joj se nasmijem kad je tako nestašna. Volim sve epizode ali najdraža mi je hokus-pokus. bio bi to super poklon za rođendan. pussa
Bok. Naša curica zove se Lorena i ima dvije godine.Obožava Mašu i medu sve epizode, ali najviše epizodu o Božiću. Zato što smo tada doma svi zajedno na praznicima i ujedno slavimo i rođendan Lorenin i gledamo Božične epizode maše i mede.Bili bi svi jako sretni kada bi mogli uživo gledati mašu i medu, a najviše bi uživala naša Lorena.Hvala
Sin ima 5god.i obožava Mašu i Medu i željno iščekuje svaku novu epizodu koja izađe. Mi roditelji zajedno s njim obavezno pogledamo jer je Maša zakon. Neke od najdražih su nam kad Maša čarolijom organizira bal za medu i medvjedicu,pa kad Medo maši šiva haljinice koje ona stalno prlja, Maša doktorica... Svaka je toliko dobra da ih se može stalno gledati i nikada ne dosade
Moja curka ima dvije godine i obožava Mašu i oponaša stalno njen smijeh a epizoda je svaka draga...Mama najviše voli epizode gdje se papa kaša jer onda i curka želi bit velika kao Medo a pametna kao Maša pa se i večera pojede, pogleda i na spavanje jer naravno - i Maša sad spava :) :) Maša je zakon!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji